The Spray Tan Company - Kerkdriel

Kerckquartier 1, 5331CW Kerkdriel
4,8
8 reviews
Kerckquartier 1, 5331CW Kerkdriel

Alle behandelingen

Reviews

4,8
8 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Geboekt via Internet op basis van reviews. Na de boeking stuurde Yolanda een sms met daarin tips voorafgaand aan de behandeling. Ze verzorgt de spray tan aan huis. Ideaal! Ze is een vriendelijke en ethousiaste dame die je op je gemak stelt. Vertelt over haar ervaringen en bekijkt aan de hand van je wensen hoeveel lagen ze spray tanned. Voorafgaand zouden mensen denken " dat is een Engelse" na de tanning een Hollandse die zonnebankkuurtje heeft gehad. Ik heb gekozen voor een laag. Dit was echt voldoende anders had ik eruit gezien als "Barbie". Geen vlekkerig resultaat! Een tevreden klant.
Anoniem
één jaar geleden
Super aardige mevrouw, legt alles duidelijk uit en het resultaat is zeker naar verwachting! Ik ga hier zeker vaker bij boeken.
Lisanne
2 jaar geleden
Marlous
2 jaar geleden
Wat een fijne ervaring! En zo luxe dat men aan huis komt! Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar!
Gonnie
3 jaar geleden
Marlous
3 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

The Spray Tan Company - Kerkdriel
Kerckquartier 1
5331CW Kerkdriel

Een mooie teint zonder de deur uit te hoeven? The Spray Tan Company - Kerkdriel maakt dit mogelijk door bij je thuis te komen. The Spray Tan Company - Kerkdriel biedt een geschikt alternatief voor de zonnebank en het langdurig blootstellen van de huid aan de zon. Tijdens het bezoek aan huis wordt de spray tan in slechts tien minuten aangebracht waarna je deze rustig kan laten opdrogen in de vertrouwde thuisomgeving. De spray tan wordt egaal opgebracht en blijft circa twee weken, afhankelijk van de verzorging van de huid, zitten. Kies uit verschillende tinten en zie direct resultaat.

Maandag
18:3021:00
Dinsdag
18:3021:00
Woensdag
18:3021:00
Donderdag
18:3021:00
Vrijdag
18:3021:00
Zaterdag
10:0013:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt