The Swan Beauty Center

4,4
34 reviews
Einsteinstraat 2, Alkmaar

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Medisch en tanden

Ons werk

Reviews

4,4
34 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Dokter Schotberg is echt een goede cosmetisch arts, het was snel en een heel mooi resultaat.
Deskundig advies
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ismini
Huid Specialiste

Over

Hoi! Ik ben Ismini, Huid Specialiste bij The Swan Beauty Center. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mijn missie is om een mooie, stralende huid te creëren voor iedereen. Zelf ben ik gespecialiseerd in het geven van Bio Algen en Fruitzuur Peelings. Graag kijk ik samen met u aan de hand van een huidanalyse wat de mogelijkheden zijn. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ervaart u huidklachten, cosmetisch storende huidproblemen of heeft u andere vragen, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult. Dan gaan wij samen kijken naar de geschikte oplossing!

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Dr.
Cosmetisch Arts
5.0
6 reviews

Over

Mijn naam is Dr. Ashwyn Schotborg, ik ben cosmetisch arts bij The Swan Beauty Center. Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Vrij Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van mijn artsenbul heb ik mij sterk ontwikkeld in de vitaliteit / leefstijl geneeskunde. Naast de sport en de orthomoleculaire geneeskunde heeft de cosmetische geneeskunde een plek veroverd in mijn totaal concept. Gezondheid en schoonheid gaan hand in hand en hebben duidelijk versterkend effect op elkaar. Mijn cosmetische opleiding ben ik gestart bij de Rembrandt Kliniek en vul het sindsdien aan door geregeld nationale en internationale opleidingen te volgen. Inmiddels train ik andere artsen om hun injectietechnieken te verbeteren. Samen me de cliënt stel ik een behandelplan op en creëer ik een natuurlijk resultaat dat volledig bij de wens en persoonlijkheid van de cliënt past. Neem gerust contact met ons op voor extra informatie of als u een vrijblijvend consult wilt inplannen: 072 582 3872

Behandelingen

Gezicht
Medisch en tanden

Portfolio

Mariska
Huispecialiste

Over

Goedendag, mijn naam is Mariska en bij 'The Swan Beauty Centre' ben ik werkzaam als huidspecialiste en productspecialiste van Decaar. U kunt bij mij terecht voor behandelingen zoals: fruitzuurpeeling, algenpeeling, ultra skin booster en alle overige resultaat gerichte behandelingen Heeft u last van een huidsprobleem waar u graag vanaf wenst te komen, bent u niet tevreden óf heeft u vragen? Dan kunt u ook bij mij een afspraak maken voor een vrijblijvend huidanalyse. Dan kijken we samen naar een geschikte oplossing en/of behandeling. Ik zie u graag bij 'The Swan Beauty Centre' Liefs, Mariska

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Medisch en tanden

Portfolio

Lorraine

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Medisch en tanden

Portfolio

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Kindvriendelijk
LGBTQIA+ vriendelijk
Airconditioning
Product
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd

Over

The Swan Beauty Center
Einsteinstraat 2
Alkmaar

In Alkmaar is The Swan Beauty Center gevestigd. Bij deze schoonheidssalon kun je terecht voor een groot aantal behandelingen met betrekking tot huidverbetering en afslanken. Zo kun je hier genieten van diverse gezichtsbehandelingen en permanent ontharen maar ook voor doelgerichte problemen hebben ze hier de oplossing. Hier brengen ze het beste van je natuurlijke schoonheid naar boven, zonder te snijden of pijnlijke ingrepen!

Bij Dokter Schotborg, met meer dan 15 jaar ervaring als arts, ben je in goede handen als je kiest voor het zetten van injectables zoals fillers. De salon luistert naar je persoonlijke wensen en stemmen de behandeling volledig op jou af. Zo zorgen ze hier dat je er weer op je mooist uitziet!
Innovatie is belangrijk voor de salon, en het team bezoekt daarom regelmatig internationale beurzen om op de hoogte te zijn van de laatste trends en technieken. Voor een behandeling op maat en een natuurlijk resultaat ben je bij The Swan Beauty Center aan het juiste adres.

MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0022:00
ZoZondag
10:0022:00
Producten gebruikt in deze salon
Casmara
Marc Inbane
Skin Tech Pharma Group

Schoonheidssalons in de buurt