Einsteinstraat 2, Alkmaar
Vandaag open: 09:30 - 22:00
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,4
72 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijne behandeling!
Sfeer en treatment prettig
Super salon!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

DC
Dr.

Behandelingen

Massage
Medisch en tanden
Elisabeth

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Medisch en tanden
Dr.
Cosmetisch Arts
5.0
9 reviews

Over

Mijn naam is Dr. Ashwyn Schotborg, ik ben cosmetisch arts bij The Swan Beauty Center. Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Vrij Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van mijn artsenbul heb ik mij sterk ontwikkeld in de vitaliteit / leefstijl geneeskunde. Naast de sport en de orthomoleculaire geneeskunde heeft de cosmetische geneeskunde een plek veroverd in mijn totaal concept. Gezondheid en schoonheid gaan hand in hand en hebben duidelijk versterkend effect op elkaar. Mijn cosmetische opleiding ben ik gestart bij de Rembrandt Kliniek en vul het sindsdien aan door geregeld nationale en internationale opleidingen te volgen. Inmiddels train ik andere artsen om hun injectietechnieken te verbeteren. Samen me de cliënt stel ik een behandelplan op en creëer ik een natuurlijk resultaat dat volledig bij de wens en persoonlijkheid van de cliënt past. Neem gerust contact met ons op voor extra informatie of als u een vrijblijvend consult wilt inplannen: 072 582 3872

Behandelingen

Massage
Gezicht
Medisch en tanden

Portfolio

Lorraine
Eigenaresse / Cosmetisch behandelaar
4.8
17 reviews

Over

Mijn naam is Lorraine Carmen Vleeming, ik ben eigenaresse van The Swan Beauty Center. Het concept van The Swan is om cosmetiek met huidverbetering en afslanken te combineren. Ik heb eerst mijn Bachelor diploma Business Administrations afgerond hierna ben ik mezelf gaan specialiseren als cosmetisch behandelaar. Ik heb in Johannesburg Zuid Afrika mijn diploma als huidspecialiste afgerond, 5 jaar geleden ben ik terug naar Nederland en heb ik The Swan opgericht. Ik ga graag naar (inter)nationale beurzen, volg veel cursussen en webinars over dermatologie om mij zelf en mijn collega’s te blijven ontwikkelen en inspireren. Twee jaar geleden ben ik me gaan specialiseren in Skinbooster injectables. Hiernaast heb ik een opgeleiden gevold over ingrediënten leer zodat ik op maat zelf ook Skinbooster kan samen stellen. Bij elke intake maak ik allereerst een uitgebreide analyse om erachter te komen welke wensen en beoogde resultaat een cliënt hebt. Samen kunnen we dan mijn adviezen bekijken en een gedegen behandelplan op stellen. De maatregelen ivm Corona afgelopen jaren gaven mij de kans om mijn werkzaamheden in het buitenland te ontplooien. Vandaar dat ik nu niet meer volledige in Nederland kan zijn en mij dit jaar vooral richt op de nieuwe vestigingen in Dubai en Curaçao. Neem gerust contact met ons op voor extra informatie of als u een vrijblijvend consult wilt inplannen: 072 582 3872

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Medisch en tanden

Portfolio

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Kindvriendelijk
LGBTQIA+ vriendelijk
Airconditioning
Product
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd

Over

The Swan Beauty Center
Einsteinstraat 2
Alkmaar

In Alkmaar is The Swan Beauty Center gevestigd. Bij deze schoonheidssalon kun je terecht voor een groot aantal behandelingen met betrekking tot huidverbetering en afslanken. Zo kun je hier genieten van diverse gezichtsbehandelingen en permanent ontharen maar ook voor doelgerichte problemen hebben ze hier de oplossing. Hier brengen ze het beste van je natuurlijke schoonheid naar boven, zonder te snijden of pijnlijke ingrepen!

Bij Dokter Schotborg, met meer dan 15 jaar ervaring als arts, ben je in goede handen als je kiest voor het zetten van injectables zoals fillers. De salon luistert naar je persoonlijke wensen en stemmen de behandeling volledig op jou af. Zo zorgen ze hier dat je er weer op je mooist uitziet!
Innovatie is belangrijk voor de salon, en het team bezoekt daarom regelmatig internationale beurzen om op de hoogte te zijn van de laatste trends en technieken. Voor een behandeling op maat en een natuurlijk resultaat ben je bij The Swan Beauty Center aan het juiste adres.

MaMaandag
09:3022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
09:3022:00
DoDonderdag
09:3022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0022:00
ZoZondag
10:0022:00
Producten gebruikt in deze salon
Casmara
Marc Inbane
Skin Tech Pharma Group

Schoonheidssalons in de buurt