Tijd voor je voeten

Kerkstraat 12, 3581RD Utrecht
4,7
285 reviews
Kerkstraat 12, 3581RD Utrecht

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage

Reviews

4,7
285 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
David
4 dagen geleden
Een salon van een hele kundige, professionele, transparante en aardige dame. ze geeft goede tips, werkt vanuit haar hart omdat ze het echt een mooi beroep vindt en graag mensen op verschillende manieren ondersteunt en verder helpt. Ik ben lang naar een trendy salon geweest voor de pedicure, maar het verdienmodel van de hippe salons begon me tegen te staan. Dat ik tijd voor je voeten heb gevonden is een verademing.
marjoleine gantvoort
6 dagen geleden
Nina
6 dagen geleden
Werd met heerlijk kopje koffie ontvangen, de sfeer is prettig en de verzorging van mijn voeten perfect. En kreeg goede informatie over mijn voeten. Ik heb mijn man ook direct een afspraak laten maken.
Elly
7 dagen geleden
Mathijs
7 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Tijd voor je voeten
Kerkstraat 12
3581RD Utrecht

Bij Tijd voor je voeten aan de Kerkstraat in Utrecht geeft Helmy jouw voeten graag de aandacht die ze verdienen. In de vorm van voetverzorging, natuurgeneeskundig consult met voetreflexzone massage, een Life coach consult met een karakteranalyse of een coaching sessie tijdens een wandeling. Meer tijd voor je voeten kan je helpen bewuster te worden over hoe je in het leven staat. Een coachingsessie kan je helpen je levensgeluk te verhogen. De holistische voetzorg biedt ontspanning, rust en bewustwording.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:3017:30
Woensdag
10:3017:30
Donderdag
10:3020:00
Vrijdag
11:1515:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Nagelstudio's in de buurt