Reviews

4,6
77 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Zoals altijd een uitstekende pedicure en een heel gezellige babbel met een kopje thee!
Paulus
één dag geleden
Fijne behandeling en vriendelijk personeel
R.J.van Barneveld
één dag geleden
Wat een fijne professionele behandeling. Ik loop nu weer op wolkjes. Het was echt tijd voor mijn voeten om ze aandacht te geven. Helmy is zeer kundig, en geeft naast de behandeling ook nog goede adviezen en nazorg. Ik kom over 4 weken graag weer terug om mijn voeten de aandacht te geven die ze verdienen. Bij Tijd voor je voeten ben ik/jij op het juiste adres.
Ronald
6 dagen geleden
Altijd heerlijk ontspannend. De zilveren loper stond al uit, zodat ik met de rolstoel vlot naar binnen kon. Een heerlijke beker thee en een blik op de vitrine met sokjes voor babyvoetjes. Eerst de nagellak verwijderd, toen de nagels geknipt en bijgevijld en mijn voeten ingewreven met lotion/olie en gemasseerd. Heerlijk. Ik ben zeer tevreden en kan weer dagen mee. Ik heb altijd pijnlijke voeten en dit is een aangename behandeling.
Carry-Ann
11 dagen geleden
ik laat me graag behandelen
maria
13 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Tijd voor je voeten
Kerkstraat 12
3581RD Utrecht

Bij Tijd voor je voeten geeft Helmy jouw voeten graag de aandacht die ze verdienen. In de vorm van voetverzorging, natuurgeneeskundig consult met voetreflexzone massage, een Life coach consult met een karakteranalyse of een coaching sessie tijdens een wandeling. Meer tijd voor je voeten kan je helpen bewuster te worden over hoe je in het leven staat. Een coaching sessie kan je helpen je levensgeluk te verhogen. De holistische voetzorg biedt ontspanning, rust en bewustwording.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:3020:00
Woensdag
10:3020:00
Donderdag
10:3020:00
Vrijdag
11:0015:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt