Tippy Toes

Bloemendaalsestraatweg 55A, 2082GB Santpoort-Zuid. Onderdeel van Tippy Toes.
2,9
2 reviews
Bloemendaalsestraatweg 55A, 2082GB Santpoort-Zuid. Onderdeel van Tippy Toes.

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage

Reviews

2,9
2 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik heb de basis pedicure + lakken gedaan. Rafaella is duidelijk een heel ervaren pedicure ... weet waar ze het over heeft. Ik vond het een fijne behandeling en mijn nagels zijn ook weer mooi gelakt. Tip: bel of stuur even een berichtje naar haar voorafgaand de afspraak. De afspraken komen niet altijd goed door. Ik ga zeker weer!!
Karin Deurloo (Spaanderman)
8 maanden geleden
De salon was dicht. Ondanks bevestiging afspraak kwam ik daar voor een dichte deur. Volgens een buurvrouw was de pedicure op vakantie. Lijkt mij een kleine moeite om je agenda op Treatwell te updaten. Wel nette follow-up van Treatwell die zelfs hun excuses aanboden, ook al kunnen zij daar niets aan doen. Deze salon ga ik niet nog een keer proberen.
Anoniem
9 maanden geleden

Over

Tippy Toes
Bloemendaalsestraatweg 55A
2082GB Santpoort-Zuid

Wil je mooie, verzorgde voeten hebben? Dan bij je bij Tippy Toes aan het juiste adres. Deze pedicuresalon is gevestigd aan de Bloemendaalsestraatweg in Santpoort-Zuid. Je kunt hier terecht voor een fijne pedicure, zowel een basisbehandeling als een wellness- of medische behandeling. Tevens kun je hier je nagels laten lakken, een klovenbehandeling ondergaan en eelt en eeltpitten laten verwijderen. Na een bezoek aan Tippy Toes zien je voeten er weer stralend uit. Geef je voeten een behandeling die ze verdienen en boek nu snel een behandeling.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0013:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt