Reviews

4,4
64 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Als vaste klant was ik altijd heel tevreden. Totdat ik een jaar of 1,5 jaar niet was geweest en mijn haar ging kleuren door iemand die mijn haar nooit eerder had gekleurd. Hoewel al mijn informatie in het systeem staat, dus daar ligt het niet aan. De bedoeling was een tint donkerder maar het kwam er bijna zwart uit (ik heb bruin/ donker blond haar op dit moment). Ik vond het helemaal niet mooi en schrok van hoe donker het was, dit kan soms gebeuren, maar bij mij ging het er meer om hoe ze reageerde naar mij toe en mij totaal niet tegemoet kwam of wilde helpen of iets. Het enige wat zij zei was ' ik heb het wel met veel liefde gedaan' en ' het enige wat je kan doen is vaak wassen'. Ik schrijf nooit reviews maar ik vond dit echt niet netjes hoe ze met een ontevreden klant omging. Ik ga haar naam niet noemen want de dag erna ben ik terug gegaan en was er een andere vrouw die kleurde en heel vriendelijk was en luisterde en probeerde te helpen en stelde van alles voor! Dus het is puur de vrouw die mij kleurde, maar alsnog heb ik er een naar gevoel bij. Ik ga helaas door dit incident toch niet meer terug....hoe tevreden ik voorheen ook was. Jammer.
Anoniem
één dag geleden
Carien
2 maanden geleden
Mijn vaste kapper in Amsterdam gevonden!
Lieke
2 maanden geleden
Maura was super nice and very professional, you can tell she was doing her best to fit to my expectations and make me happy with the end result. I love my haircut and will definitely go back ! 100% would recommend !!
Victoria
2 maanden geleden
Aardig personeel en goede kwaliteit!
Anoniem
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

TONI&GUY van Baerlestraat
Van Baerlestraat 150
1071BG Amsterdam

TONI&GUY van Baerlestraat bevindt zich in een zeer luxe en chique winkelstraat in Amsterdam-Zuid. Bij deze salon werkt uitsluitend een internationaal team van specialisten. TONI&GUY is opgericht in 1963 heeft tot op heden meer dan 475 salons over de hele wereld in meer dan 48 verschillende landen. Naast de verworven internationale bekendheid is TONI&GUY ook official sponsor van de Londen Fashion Week en heeft het team al vele awards toegereikt gekregen. Er worden enkel hoogwaardige producten gebruikt van Label m., Schwarzkopf, Balmain en Kérastase.

Maandag
11:2019:00
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
09:2018:00
Zondag
12:0018:00

Kappers in de buurt