Reviews

4,1
607 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
M
2 dagen geleden
Samen met een vriendin en afspraak gemaakt om 1 uur. Toen weer binnen kwamen was de salon zo goed als leeg. De vrouw achter de balie zei dat ze iets uitliepen. Dat was oke en weer gingen zitten. Ruim een uur (!!!!!) later was ik aan de beurt. Terwijl er al een aantal mensen die later binnen kwamen voor ons werden geholpen. Zonder enige vorm van excuus (die pas werd gegeven toen m'n vriendin ze daar op wees) werd ik gehaald. De kapster vraagt wat ik wil. Ik geef aan 't niet zo goed te weten. Ik had een wassen en knippen beurt geboekt. En gaf aan dat 't gewoon even weer wat gezonder moest worden. Puntjes bijwerken etc. De vrouw kijkt naar m'n haar en claimt dat mijn haar (wat droog was omdat in 't vanwege de behandeling niet had gewassen) niet doorkambaar zou zijn en dat ze er een masker in zou moeten doen. Anders kon ze niet knippen. Dit masker zou me 20 euro kosten....... Ik heb net ruim een uur gewacht en je wil me meteen een masker aansmeren? Mijn haar is prima door te borstelen na het gewassen is. K zeg dat ik daar geen geld voor heb. En ze zegt direct dat ze er ook eentje van 5 euro heeft .ik stem in. Na het wassen knipt ze wat lagen rondom. Zonder te vragen hoe ik m'n haar draag. Waardoor er nu een gigantische hap in m'n haar lijkt te zitten doordat ze me met een midden scheiding heeft geknipt terwijl ik altijd een zij scheiding draag. Na een half uur wordt m'n vriendin gehaald does inmiddels anderhalf uur heeft zitten wachten. Ze geeft aan niet meer geknipt te willen worden. Aan de kassa (waar ik met nat haar sta omdat ik ook extra moest betalen als ik gefohnt zou worden) word m'n vriendin aangesproken dat ze vanwege het lange wachten een serum twv 10€ aangeboden kreeg, mits ze weer zou wachten en geknipt zou worden.. Ik niets. K ben ontevreden over de klantvriendelijkheid. De hygiëne van de zaak waar overal haar lag wat duidelijk niet werd weggeveegd tussendoor. Nooit meer.
Mandy Wortel
6 dagen geleden
Liesbeth
9 dagen geleden
Prima salon alleen de wachttijden zijn enorm ondanks een afspraak zat ik ruim 20 min te wachten. Op zich niets mis met het overige personeel echter de persoon die mijn wenkbrauwen deed kon geen lachje vanaf, het leek wel of ze daar tegen haar zin was en dat maakt het minder leuk. Geen praatje of iets.
Anoniem
9 dagen geleden
Jade
10 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

TOPSTYLIST L'OREAL PROFESSIONNEL
Stadhuisstraat 11 -15
1315HA Almere

Bij TOPSTYLIST L'OREAL PROFESSIONNEL op de Stadhuisstraat in Almere zijn ze van vele markten thuis. Als vrouw kan je hier terecht voor knippen, kleuren, permanenten, keratine behandelingen en je wenkbrauwen. De mannen zijn hier aan het juiste adres voor een frisse nieuwe coupe en als je je opkomende grijs vervelend vindt, hebben ze een prima grijsdekking voor je. Ook je baard kunnen ze voor je verzorgen!

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt