Reviews

4,1
626 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik werd een kwartier later geholpen, dit had wel gemeld mogen worden. Verder prima dame die mijn wenkbrauwen heeft gedaan.
Anoniem
3 dagen geleden
-
Coen
3 dagen geleden
Awesome service as always.
Mark
4 dagen geleden
Vlot, vriendelijk en professioneel.
Heidi
6 dagen geleden
Ik ben zeer tevreden over mijn haar. En hoe het geknipt is. Het jammer vind ik dat de kapsalon erg onpersoonlijk is. Ze wassen knippen je rekent af en door naar de volgende. Bij een kassa staat een andere dame en word niet gevraagd hoe je het ervaren hebt dat vind ik erg jammer. Het was voor mij voor het eerst dat ik naar deze kapsalon ging. Ik gaf aan wat ik wilde de dame die mij knipte snapte niet helemaal wat ik bedoelde (uit eindelijk wel). Ze ging der spullen pakken die ze nodig had en kwam een collega tegen. Ze fluisterde iets naar de collega ze keken beide naar mij en begonnen te lachen... Hierdoor had ik heel erg het idee dat ze over mij hadden... Dit vond ik erg vervelend.
Anoniem
7 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

TOPSTYLIST L'OREAL PROFESSIONNEL
Stadhuisstraat 11 -15
1315HA Almere

Bij TOPSTYLIST L'OREAL PROFESSIONNEL op de Stadhuisstraat in Almere zijn ze van vele markten thuis. Als vrouw kan je hier terecht voor knippen, kleuren, permanenten, keratine behandelingen en je wenkbrauwen. De mannen zijn hier aan het juiste adres voor een frisse nieuwe coupe en als je je opkomende grijs vervelend vindt, hebben ze een prima grijsdekking voor je. Ook je baard kunnen ze voor je verzorgen!

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt