Reviews

4,1
670 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Yahsi
6 uur geleden
klantvriendelijk zijn jullie zeker, alleen na de behandeling was mijn gezicht helemaal rood en zat het onder de bultjes heb hier daarna nog 2 dagen last van gehad, normaal als ik ergens mijn wenkbrauwen laat doen word er iets van olie op mijn huid gedaan waardoor het sneller weggaat. voor de rest geen bijzonderheden.
Anoniem
2 dagen geleden
Altijd snel en goed geknipt!
Lia Nieuwenhuis
10 dagen geleden
Leuke vriendelijke vaste kapper. Alleen verschil in personeel. Dit keer had ik een vrouwtje die amper lachte, streng keek en praatte. Maar verder wel vriendelijk. Goed gewassen, niet haastig en geknipt en wenkbrauwen mooi geepileerd. Tevreden.
Anoniem
11 dagen geleden
Ik doe hier al langere tijd mijn wenkbrauwen, na vaker aangegeven te hebben ik ze niet dunner wil zijn ze nu toch heel veel dunner geworden. Daarnaast is er maar een mevrouw die echt de tijd neemt en ze er ook heel goed uitzien achteraf! ( mevrouw met een mooie bruine bos krullen met blonde highlights geloof ik) ik kom helaas niet meer terug voor mijn wenkbrauwen.
Sanne
12 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

TOPSTYLIST L'OREAL PROFESSIONNEL
Stadhuisstraat 11 -15
1315HA Almere

Bij TOPSTYLIST L'OREAL PROFESSIONNEL op de Stadhuisstraat in Almere zijn ze van vele markten thuis. Als vrouw kan je hier terecht voor knippen, kleuren, permanenten, keratine behandelingen en je wenkbrauwen. De mannen zijn hier aan het juiste adres voor een frisse nieuwe coupe en als je je opkomende grijs vervelend vindt, hebben ze een prima grijsdekking voor je. Ook je baard kunnen ze voor je verzorgen!

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt