Total Relaxation - Locatie Hillegom

Hoofdstraat 125c, Hillegom - Onderdeel van Total Relaxation

Sorry, Total Relaxation - Locatie Hillegom is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Wira Wellness Hillegom

330 reviews
Meerstraat 19, Hillegom

Improve my Skin

287 reviews
IJsselsteenhof 2, Hillegom

Salon Esperance

986 reviews
Venneperweg 510, 2144KL Beinsdorp

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam
Therapie en Mindfulness

Reviews

5,0
5 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Marianne zorgt voor een discrete en aangename sfeer. Rustgevende muziek en fijne temperatuur in de ruimte. Ze stelt goede vragen en voelt op een of andere manier waar pijnen zitten. Ik had pijnen in de buurt van mijn schouder en op een plek waar ik een hernia heb gehad. Ze heeft beide er uit gekregen.
Ik heb al meerdere malen een massage mogen ervaren. Het is werkelijk heerlijk. Juist omdat ze bepaalde technieken beheerst waardoor je totaal ontspant en je van je pijnklachten af zal zijn. Zeker een aanrader!
Marianne geeft een heel fijne massage, die heel zacht is maar daar waar nog verstoorde plaatsen in de rug zitten voelt het gevoelig aan. Deze plaatsen worden dan extra behandeld waardoor er een genezing kan plaats vinden in het lichaam. Hierdoor gaat jouw energie beter stromen en voel je je fitter. Echt een aanrader......
Ik kom al ruim een jaar bij Marianne. Het begon doordat de spieren in mijn oa. schouders steeds vast bleven zitten en migraine veroorzaakte door een auto ongeluk. Marianne heeft een plan voor mij opgezet, eerst 2x in de week komen en dit langzaam afbouwen. Sindsdien heb ik veel minder last van de klachten en ben ik migraine vrij! Daarnaast is ze heel vriendelijk en behulpzaam, en luistert ze goed naar waar je last van hebt en probeert zo goed mogelijk te helpen.

Over

Total Relaxation - Locatie Hillegom
Hoofdstraat 125c
Hillegom

Bij massagesalon Total Relaxation - Locatie Hillegom ben je aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, deep tissue massage, lichaamspakking en reiki.

In deze salon staat gastvrijheid centraal en nemen ze de tijd voor jouw behandeling. Eigenaresse Marianne heeft meer dan 17 jaar ervaring met reiki. Deze Japanse massage geeft het lichaam nieuwe energie en stimuleert het algehele welzijn door lichaam en geest in balans te brengen. Er wordt slechts gebruik gemaakt van handoplegging en je kunt dan ook je kleren aanhouden. Marianne en haar team luisteren naar jouw wensen en eventuele klachten zodat de massage op maat kan worden samengesteld.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
10:0014:00
DiDinsdag
10:0014:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
19:0022:00
VrVrijdag
10:0014:00
ZaZaterdag
09:3012:30
ZoZondag
Gesloten