Total Spa

Nieuwstraat 6 -8, 3201EA Spijkenisse
4,1
38 reviews
Nieuwstraat 6 -8, 3201EA Spijkenisse
Dalurenkorting

Reviews

4,1
38 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Gastvrouw was aardig, ik werd ontvangen met een kopje thee. De massageruimte was prima ingericht jammer dat de kaarsjes die er stonden niet werden aangezet. Het was vrij koel in de ruimte waardoor ik ijskoude voeten had. Behalve de koude voeten en op een gegeven moment ook een beetje koude rug was het een heerlijke ontspannen massage.
Anoniem
3 maanden geleden
Harry
3 maanden geleden
ik werd lekker verwend, was helemaal geweldig
Linda
5 maanden geleden
Maltie
6 maanden geleden
Wanneer ik een pedicure boek, kom ik ook voor de ontspanning. Er hing echter een negatieve sfeer waardoor ik de behandeling niet als rustgevend of relaxed heb ervaren. Er lijkt ook onderling (personeel) geen klik met elkaar te zijn waardoor de enthousiasme naar de klant toe er niet bepaald vanaf straalt. Twee andere punten; er wordt nagellak gebruikt welke zowat leeg is. Niet bepaald professioneel. Tevens werd de behandeling nogal snel afgeraffeld (in vergelijking bij andere salons met dezelfde prijsklasse). En een boeking drie uur van tevoren afzeggen met daarna de vraag of ik eventueel binnen nu en een uur kan komen, vind ik wat vreemd maar kan ik nog begrijpen. De afspraak is toen verzet maar ik had eigenlijk op z'n minst een excuses verwacht omdat het nogal onprofessioneel overkwam maar ook dat bleef uit.
Anoniem
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Total Spa
Nieuwstraat 6 -8
3201EA Spijkenisse

Bij Total Spa midden in het winkelcentrum van Spijkenisse vind je een oase van rust. Het is een kapsalon, schoonheidssalon, fish spa en massagesalon in één. Dus boek nu meteen je afspraak en als je jezelf echt wil verwennen boek je er gewoon gelijk meerdere tegelijk. Hoef je maar één keer de deur uit en stap je compleet verzorgd en uitgerust de salon weer uit.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt