Reviews

4,2
35 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
ik werd lekker verwend, was helemaal geweldig
Linda
24 dagen geleden
Maltie
2 maanden geleden
Wanneer ik een pedicure boek, kom ik ook voor de ontspanning. Er hing echter een negatieve sfeer waardoor ik de behandeling niet als rustgevend of relaxed heb ervaren. Er lijkt ook onderling (personeel) geen klik met elkaar te zijn waardoor de enthousiasme naar de klant toe er niet bepaald vanaf straalt. Twee andere punten; er wordt nagellak gebruikt welke zowat leeg is. Niet bepaald professioneel. Tevens werd de behandeling nogal snel afgeraffeld (in vergelijking bij andere salons met dezelfde prijsklasse). En een boeking drie uur van tevoren afzeggen met daarna de vraag of ik eventueel binnen nu en een uur kan komen, vind ik wat vreemd maar kan ik nog begrijpen. De afspraak is toen verzet maar ik had eigenlijk op z'n minst een excuses verwacht omdat het nogal onprofessioneel overkwam maar ook dat bleef uit.
Anoniem
3 maanden geleden
Ik heb een bijzondere behandeling gehad. De 1 heeft mijn nagels overgenomen om te doen en die met me nagels was begonnen is mijn haar gaan knippen! Goede service. Alleen diegene die mijn nagels heeft overgenomen die heeft het niet zo goed gedaan. S'avonds merkte ik dat 2 nagels gespleten waren die heb ik toen maar kort geknipt! Vandaag even terug naar Total Spa. Ik ga er vanuit dat ze dit kunnen herstellen!
Nancy
4 maanden geleden
Mijn nagels zijn super mooi gedaan!
Nancy
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Total Spa
Nieuwstraat 6 -8
3201EA Spijkenisse

Bij Total Spa midden in het winkelcentrum van Spijkenisse vind je een oase van rust. Het is een kapsalon, schoonheidssalon, fish spa en massagesalon in één. Dus boek nu meteen je afspraak en als je jezelf echt wil verwennen boek je er gewoon gelijk meerdere tegelijk. Hoef je maar één keer de deur uit en stap je compleet verzorgd en uitgerust de salon weer uit.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt