Reviews

4,5
32 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Een erg prettig bezoek bij Anouk. Ze heeft mijn dochter op een prettige wijze informatie gegeven over make-up en hoe dat netjes op te brengen. Het was leuk en prettig dat ik ook mee mocht blijven luisteren. We hebben een leuke middag gehad.
mieke
7 dagen geleden
Leuk, netjes en ontspannen ingerichte salon. Anouk is een vakkundige vrouw waarmee je een makkelijk praatje maakt. Heeft eerst gevraagd wat mijn wensen waren en daarna netjes mijn wenkbrauwen geëpileerd. Ik ben tevreden de deur uit gegaan en zal zeker terug komen.
Carola
8 dagen geleden
Nicole
10 dagen geleden
Joep
11 dagen geleden
Prettige behandeling, Heerlijke hoofdmassage erbij gehad. Vond alleen de stoel minder prettig liggen bij het gedeelte waar je gezicht in moet als je op je buik ligt. Kreeg er zere kaken van. Hele leuke, aardige dame die de behandeling deed (Anouk)
Nicole
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Totally Beautiful
Herodoutusplein 2 e
5624DH Eindhoven

Geklemd tussen een kapsalon en een pedicuresalon in een leuk 'winkelstraatje' vind je het pand van schoonheidssalon Totally Beautiful. Anouk is de salon begonnen met het motto: schoonheid komt van binnen, maar mag wel gezien worden. Zij heeft een tweejarige opleiding tot schoonheidsspecialiste, éénjarige opleiding tot nagelstyliste, éénjarige visagieopleiding en diverse producttrainigen gevolgd. Je kan kiezen uit ontspannende gezichtsbehandelingen of om huidproblemen op te lossen, massages, harsbehandelingen, manicure, visagie, bruidsarrangementen en workshops.

Maandag
09:1517:00
Dinsdag
09:1522:15
Woensdag
11:3022:15
Donderdag
09:1522:15
Vrijdag
09:1517:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt