Reviews

3,5
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik heb op donderdagochtend via Treatwell een afspraak gemaakt voor zaterdag 10.30. Bevestigingsmail en meerdere herinneringen via e-mail en sms. Op zaterdag kwamen we bij de zaak, die om 10.00 open zou gaan. De zaak zat potdicht. Er hing een briefje met een telefoonnummer, dat dan maar gebeld. De kapster nam op: "oh u heeft een afspraak... via internet gemaakt? Wat zal ik nu doen?" Nou misschien is alsnog komen een goed idee? Ja, ze zou er binnen een half uur zijn. Drie kwartier gewacht en er was nog steeds niemand, dus we zijn maar weer gegaan. Ik geloof niet dat wij nog van deze salon of van Treatwell gebruik zullen maken.
Leendert
3 maanden geleden
Ontspannen kapster met weinig poespas. Is bereid al je vragen te beantwoorden.
daisy
5 maanden geleden
Je komt binnen in een kleine zaak. Niet teveel poespas. Handelt het netjes af, beantwoord mijn vragen, prima.
daisy
8 maanden geleden
Superfijne middag gehad! Had oude weaves in, en wilde een keer box-breads proberen. Haar zelf gekocht en meegenomen en het is er supersnel en heel mooi strak en netjes ingezet. Lieve mensen ook! Ik kom zeker weer terug :)
Dagmar
één jaar geleden
Dit is een super salon. Ik ben er nu al 3 keer geweest en wil niks anders! Ben altijd heel kieskeurig betref mijn haar en ben super blij dat ik deze salon (dankzij mijn vriend) heb gevonden. Liefs trouwe klant
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Touba Salon
Amsterdamsestraatweg 135
Utrecht

Valt je pony net niet meer zoals je graag wilt, kan die uitgroei nu echt niet meer of wil je alleen even laten bijpunten? Je kan als man of vrouw terecht bij Touba Salon op de kleurrijke Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Aarzel niet langer, neem nu het heft in handen en boek meteen je afspraak!

Maandag
15:0019:00
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0019:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt