Reviews

4,3
7 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ontspannen kapster met weinig poespas. Is bereid al je vragen te beantwoorden.
daisy rodrigues
één maand geleden
Je komt binnen in een kleine zaak. Niet teveel poespas. Handelt het netjes af, beantwoord mijn vragen, prima.
daisy rodrigues
4 maanden geleden
Superfijne middag gehad! Had oude weaves in, en wilde een keer box-breads proberen. Haar zelf gekocht en meegenomen en het is er supersnel en heel mooi strak en netjes ingezet. Lieve mensen ook! Ik kom zeker weer terug :)
Dagmar Otto
10 maanden geleden
Dit is een super salon. Ik ben er nu al 3 keer geweest en wil niks anders! Ben altijd heel kieskeurig betref mijn haar en ben super blij dat ik deze salon (dankzij mijn vriend) heb gevonden. Liefs trouwe klant
één jaar geleden
Zeker schrijf ik een goede review over salon Touba!! Ben veel ste blij dat ze hier in Utrecht zit! Meermaals al mijn haren bij haar laten inwaven en het zit iedere keer perfect, ook met het uithalen heb je naast het normale haarverlies haast geen gebroken haren, zij weet tenminste hoe je met je haar goed en veilig omgaat om een wave te zetten. Aanstaande maandag eind van de morgen kom ik weer, keurig met mijn wavehaar op hangertjes en mijn eigen haar gewassen met dreft om alle silicone eruit te wassen om daarna na een uurtje of 1.5 weer te kunnen genieten van een heerlijke bos haar dat weer voor een tijd goed zit!! Thanks alvast weer, geniet van je weekend en ik zie je maandag!
Jantine de Waal
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Touba Salon
Amsterdamsestraatweg 135
Utrecht

Valt je pony net niet meer zoals je graag wilt, kan die uitgroei nu echt niet meer of wil je alleen even laten bijpunten? Je kan als man of vrouw terecht bij Touba Salon op de kleurrijke Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Aarzel niet langer, neem nu het heft in handen en boek meteen je afspraak!

Maandag
15:0019:00
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0019:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt