Trigger Point Almere

4,8
39 reviews
Randstad 22-165, Almere, 1316BM

Alle behandelingen

Reviews

4,8
39 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Dit is nu de 3dex dat ik bij Triggerpoint Almere (Jan-Bart) ben geweest en heb tot nu toe veel baad bij zijn behandelingen gehad. De 1ste 2x behandeld voor mijn litteken op mijn voet na 2 operaties en ben erg tevreden na het resultaat. Daarna geweest voor mijn pijnlijke armen (golf arm) en ook na de behandeling veel baad bij. Ik beveel Jan-Bart zeker aan ook omdat hij geen pusher is om verdere afspraken te maken.
Prettig ontvangst. Korte vragenlijst gericht op mogelijke ziektes en aandoeningen. Na bespreken van klachten besloten niet alleen te richten op een ontspanningsmassage maar ook op het behandelen van rug en nekklachten door stress. Heldere uitleg over de technieken die werden toegepast. Fijne massage, goede behandeling. Zeker voor herhaling vatbaar.
Als jaren last van de nek en schouders. Regelmatig door verschillende gemasseerd. Maar nu voor het eerst nek zijkant en schouder gebied tegen nek aan gemasseerd. En wat een ontspanning daarna. Migraine werd gelijk minder .
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jan
Pijnbehandelaar en masseur
4.7
17 reviews

Over

Jan Bart is een ervaren en goed geschoolde behandelaar van pijnklachten. Door alle cursussen die hij heeft gevolgd heeft hij een uitstekende kennis van de anatomie en van de meest recente technieken op het gebied van pijnbehandeling. Maar ook is hij een warme persoon die met grote inzet werkt voor zijn klanten.

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Over

Trigger Point Almere
Randstad 22-165
1316BM Almere

Trigger Point Almere is de plek voor massage met meerwaarde in Almere. Deze massagepraktijk vind je in het hart van Almere op het bedrijventerrein Randstad. Bij Trigger Point Almere kun je zowel voor therapeutische behandelingen als ook voor een ontspannende (sport-) massage terecht. Heb je bijvoorbeeld klachten aan spieren, pezen of gewrichten? Of een litteken waar je al lange tijd last van hebt? Dan is een triggerpoint-behandeling mogelijk de oplossing.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0021:30
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt