Randstad 22-165, Almere, 1316BM

Alle behandelingen

Reviews

4,8
44 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Jan Bart heeft mij geholpen om van mijn klachten af te komen. Wat ik vooral heel erg waardeer is dat hij op zoek gaat naar de oorzaak. Bij mij lukte dat niet meteen bij de eerste 2 behandelingen, maar wel bij de 3e. Als je weet waar klachten vandaan komen kun je werken aan een oplossing. Dat werkt naar mijn idee beter dan oefeningen doen die je krijgt van een fysiotherapeut.
Toon reactie salon...
Ik ben zeer tevreden over de behandeling m.b.t. mijn migraineklachten. Niet alleen voelde ik me zeer serieus genomen: het werpt ook echt z'n vruchten af! Ik zit beter in mij vel dan ooit!
Toon reactie salon...
Ik had al enige tijd erg veel pijn in mijn bovenarm en schouder. Na de diagnose Frozen shoulder werd mij verteld dat ik hier wel een jaar last van kon houden. Daar schrok ik van en ben met Jan Bart gaan praten. Ik heb nu 2 intensieve behandelingen gehad en een aantal thuis oefeningen meegekregen en ga met sprongen vooruit. Bovendien ben ik bijna van de pijn af. Als dit zo doorzet ben ik ruim binnen het jaar weer helemaal fit.
Toon reactie salon...
Een goede behandeling. Van te voren werd er gevraagd of hij probleem plekken wat harder mocht aanpakken of niet, dus hij zorgde ervoor dat het voor mij goed zou zijn. Verder goede uitleg over dingen.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jan
Pijnbehandelaar en masseur
4.6
18 reviews

Over

Jan Bart is een ervaren en goed geschoolde behandelaar van pijnklachten. Door alle cursussen die hij heeft gevolgd heeft hij een uitstekende kennis van de anatomie en van de meest recente technieken op het gebied van pijnbehandeling. Maar ook is hij een warme persoon die met grote inzet werkt voor zijn klanten.

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Over

Trigger Point Almere
Randstad 22-165
1316BM Almere

Trigger Point Almere is de plek voor massage met meerwaarde in Almere. Deze massagepraktijk vind je in het hart van Almere op het bedrijventerrein Randstad. Bij Trigger Point Almere kun je zowel voor therapeutische behandelingen als ook voor een ontspannende (sport-) massage terecht. Heb je bijvoorbeeld klachten aan spieren, pezen of gewrichten? Of een litteken waar je al lange tijd last van hebt? Dan is een triggerpoint-behandeling mogelijk de oplossing.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0021:30
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt