Reviews

4,6
921 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Snel en altijd goed, sigal is erg professioneel en weet precies hoe ze alles aanpakt, ik vertrouw alleen haar met mijn haar
sharon
15 uur geleden
Doutsen
3 dagen geleden
Voor de derde keer kwam ik bij Trust hair en voor het eerst niet helemaal tevreden. Ik heb highlights laten zetten en heb daar uiteindelijk 5(!) uur voor bij de kapper gezeten. Ze waren ondertussen met andere klanten bezig waardoor ik veel tijd heb moeten wachten. Ze hadden mij aangegeven dat het 3 uur zou duren.. Ik was vrij geirriteerd toen ik eindelijk ´´uitbehandeld´´ was. Het resultaat was opzich mooi maar ik vond het achteraf veel geld als ik het vergelijk met andere kapsters: 107 euro was ik kwijt.. De volgende keer kom ik hier gewoon weer om mijn haar te laten knippen en wassen.
Eva
3 dagen geleden
Hele goede kapper met veel verstand van zaken. Ik heb heel veel dun haar en daar weten ze goed mee om te gaan! Dankjewel voor wederom een goede en prettige kappersbeurt!
Liesbeth
3 dagen geleden
Robin
5 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Trust Hair
Laan van Meerdervoort 291
2563AE Den Haag

Op de Laan van Meerdervoort kun je naar Trust Hair voor een nieuwe coupe. Deze zaak wordt geleid door twee jonge gedreven ondernemers die willen dat de klant echt op nummer één staat. Je kunt hier terecht voor knippen, kleuren, permanenten, opsteken of föhnen van je haar met een professioneel advies. Vrouwen, mannen en kinderen kunnen hier terecht. Voor kinderen en studenten is er op dinsdag en woensdag een speciaal tarief. Ze werken met producten van Originals & Minerals, Wella, Olaplex, American Crew, Sebastian, Nioxin, Uniq 1, Nutri Color, Originals & Minerals voor de kleuring.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
12:0017:00

Kappers in de buurt