Universal Beauty

Kinkerstraat 363, 1053HX Amsterdam
4,1
110 reviews
Kinkerstraat 363, 1053HX Amsterdam

Reviews

4,1
110 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik was al 1 keer eerder bij deze salon geweest, ergens in oktober. Toen was ik super tevreden over mijn wimpers. Dit keer werkte dat meisje niet die mij toen geholpen had. Er waren 2 nieuwe jonge meiden (ik denk niet met veel ervaring). Ik had om 14;00 een afspraak, maar werd 14:15 geholpen. Mijn wimpers waren niet goed gezet. Aanzet was verkeerd. Er waren nog veel wimpers over, waar nepwimpers op geplakt konden worden. Slechte kwaliteit er vielen meteen 2 wimpers af toen ik de salon nog niet eens uit was. Sorry hoor maar voor bijna €80,- doe ik dit nooit meer..
Anoniem
één maand geleden
Heel luidruchtig, constante piep op de achtergrond. Behandeling zelf duurde 45 minuten ipv een uur, het afrekenen (wat ik al via Treatwell betaald had) duurde daarentegen een kwartier. Behandelaar wist niets van de producten af en gaf ook niet aan als er producten werden aangebracht. Geen haarkapje gebruikt dus producten in mijn haar, huid erg rood etc kan nog even door gaan. Geen aanrader
Cherissa appelman
3 maanden geleden
De vrouw die normaliter mijn wenkbrauwen hier doet was er niet. Deze vrouw zei me alleen gedag toen ik binnen kwam, vroeg kort wat ik wilde en verder had ze de hele behandeling niks meer gezegd. Bij aankomst nog duidelijk gezegd dat ik mijn wenkbrauwen niet te donker wilde. Tijdens de behandeling werd er niks gezegd. Tevens is er tussendoor niks aan me laten zien, ook niet na het zetten van de kleur.. het voelde alsof ze met haast te werk ging.. Na de behandeling werd ik met een vaart omhoog gezet, spiegel in mn handen geduwd en kreeg ik de schrik. Mijn wenkbrauwen waren donker. & ik weet dat in t begin het er donkerder uitziet, maar dit was veel te dik aangezet. Daarnaast kon je goed zien dat het begin van mn wenkbrauwen scheef zijn. Beide vormen zijn anders. Tuurlijk zijn het geen twins, maar het zijn zusjes dus ze moeten wel op elkaar lijken. De ene gaat met een boogje en de andere strak naar het einde van mm wenkbrauw. Thuis heb ik lopen boenen met alles wat mogelijk was om ze uit te vagen... En hier betaal je dan 25 euro voor..
Lotte
3 maanden geleden
Quinty
3 maanden geleden
Aan klantvriebdelijkheid vallen zeker nog stappen te maken. Ook komt veel behandel informatie op het laatste moment of je moet er zelf naar vragen. Zelf had ik gelukkig al wat research gedaan dus ik wist hoe of wat..
Nina
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Universal Beauty
Kinkerstraat 363
1053HX Amsterdam

Wij zorgen voor jouw schoonheid! Dit is de slogan van Universal Beauty aan de Kinkerstraat in Amsterdam Oud-West. Het professionele team staat hier voor je klaar om je de juiste verzorging te geven! Voor de beautytreatments maken ze gebruik van de producten van het merk Thalgo. Met deze lijn gaan ze voor optimale huidverzorging. Met de producten - die algen en mineralen bevatten - en de juiste apparatuur is het doel om je huid te voeden en weer te laten stralen.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0021:00
Zondag
12:0021:00

Schoonheidssalons in de buurt