Unlu Beautysalon

Bierens de Haanweg 20, 3076DC Rotterdam
4,6
5 reviews
Bierens de Haanweg 20, 3076DC Rotterdam
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,6
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Zeker aan te raden! Zeer goeie massage, ontspannen sfeer. Heel goede hygiëne en vriendelijke service. Rugklachten verholpen na een massage!
Brandon
5 maanden geleden
Het was mijn eerste keer. Vriendelijk personeel. Geïnteresseerd en houdt goed rekening met de wensen van de klant. Je krijgt de volle aandacht
D
5 maanden geleden
ze is spontaan en legt elk stapje uit het geeft een vertrouwen in het hele behandeling daarom vind ik het wel belangrijk om dit erbij te zetten voor mensen die het fijn vinden om het stapjes te volgen
suzan kaya
6 maanden geleden
Professional
Anoniem
6 maanden geleden
Het was een hele fijne behandeling. Heel ontspannend en kreeg best veel informatie over de producten, hoe ze werken en over mijn huid zelf. Ook leuke gesprekken gehad! Zal zeker vaker gaan!
Faynalie
7 maanden geleden

Over

Unlu Beautysalon
Bierens de Haanweg 20
3076DC Rotterdam

In de Karl Marxbuurt in Rotterdam zit Unlu Beautysalon. In deze salon kun je terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. Eigenaresse Vasfiye is gespecialiseerd in huidverzorging en -verbetering. Het verbeteren van de huid doet ze met een micro needlingbehandeling. Iedere behandeling wordt speciaal op maat gemaakt naar de behoeftes van jouw huid. Daarnaast is het ook mogelijk om te ontspannen met een massage of lichaamshaartjes te laten verwijderen met hars. Je zult de salon met een goed gevoel verlaten.

Maandag
11:0020:00
Dinsdag
15:3020:00
Woensdag
09:0020:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
15:3020:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt