Utsukusy Schoonheidssalon Reviews

Oostbosch 12, Voorschoten

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

5,0
297 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het verhaal blijft iedere keer hetzelfde. Het is een feestje om naar Ellen toe te gaan. Je voelt je als een koningin. Ze lief, deskundig en voelt goed aan wat ze moet doen. Geen behandeling is hetzelfde. Ze os een topper.
Doordat ik maandelijks bij ellen kom, lijkt mijn lijf eerder te ontspannen. Het lijkt wel of mijn lijf herkent dat er iets prettigs staat te gebeuren. Het klopt, want ook deze masaage was weer heerlijk.
Hele fijne, op de persoon afgestemde behandeling. Klinkt als een reclame en dat is het ook, een zeer welgemeende: Mijn gezicht voelde zo anders /fijn, levendig, doorvoed na de behandeling. En kreeg complimenten over uitstraling. Dankjewel Ellen!
Het rijstritueel was een cadeautje. De combinatie van lichaam & gezichtsmassage was heerlijk. Zoals altijd weer Ellen intuïtief precies de juiste snaar te raken.
Tijdens deze ontspanningsmassage wist Ellen precies de vinger op de pijnlijke plek te legge. Dit deed ze zowel fysiek als energetisch. Ik ben dankbaar voor deze behandeling, want het helpt me verder in mijn helingsproces.
1
2
34
60