Reviews

4,5
142 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
ingrid
3 dagen geleden
Mijn kapster was echt heel goed in haar werk. Ze nam heel goed de tijd. Jammer genoeg moest ik wel de volle €38,50 (wassen knippen föhnen) betalen terwijl mijn haar niet gewassen werd, dus ook niet geföhnd. En kreeg ook geen koffie of thee aangeboden terwijl anderen dat wel kregen. Verder echt wel goede kapster.
Jess
5 dagen geleden
Goede sfeer, nooit wachten en Kelly is een top knipster! Erg trvreden, kreeg veel complimentjes op t feestje savonds. Tot de bolgende x!
Yvonne Brouwer
7 dagen geleden
Valentine
24 dagen geleden
Er werd goed gekeken naar mijn haar en welke kleuring zou passen. Uiteindelijk is alleen mijn bovenkant gekleurd en is mijn haar goed in lagen geknipt. Ik ben erg tevreden met het resultaat
Marielle
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

@Uzz
Thomsonlaan 116
2563GJ Den Haag

Bij @uZz stap je binnen in een moderne salon met een huiselijke sfeer. Ze knippen en kleuren mannen, vrouwen en kinderen. Jenna wordt helemaal blij als ze je mooi kan maken en haar creativiteit op je los kan laten. Corina vindt het elke een uitdaging om jou van een mooie look te voorzien en je weer blij naar buiten te zien lopen. Het team heeft een artistieke visie maar zullen deze nooit aan de klant opdringen. Samen met jou zoeken ze het beste kapsel. Leuk weetje: deze salon is verkozen tot leukste kapsalon van Den Haag.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt