V-Cosmetics

Schiedamsedijk 53 A, 3011EE Rotterdam
4,2
62 reviews
Schiedamsedijk 53 A, 3011EE Rotterdam

Reviews

4,2
62 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Super. Heerlijk ontspannen en me huid zag er meteen veel beter uit. Er werd ook goed uitgelegd wat er gedaan werd.
Jelske
13 dagen geleden
Hele mooie salon en de dames zijn erg vriendelijk. Ik kon dezelfde avond nog terecht wat ook fijn was. Ik had nog oude shellak op en ik vroeg of dat een probleem was. Hiervoor wordt 12,50 extra gerekend wat ik persoonlijk best veel vond. Dat heb ik aangegeven en besloten om het zelf te verwijderen voordat ik kwam. Marketing technisch zou ik dat zelf anders hebben gedaan, bijv door het 1 keer voor de helft aan te bieden. Dan had ik me als klant speciaal gevoeld en was ik sowieso voortaan naar deze salon gegaan ;) Maar het wil zeker niet zeggen dat ik niet terug ga want de lak zit er mooi op en het is lekker dichtbij voor mij. Een aanrader!
Anoniem
14 dagen geleden
miryea
17 dagen geleden
Mariska
2 maanden geleden
Zeer vriendelijk personeel en voor het eerst dat ik na het verven van de wenkbrauwen echt tevreden ben over het resultaat
Anoniem
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

V-Cosmetics
Schiedamsedijk 53 A
3011EE Rotterdam

Ben jij van mening dat je een moment van rust en ontspanning verdient? Dat komt mooi uit. Eigenaresse Vera van V-Cosmetics aan de Schiedamsedijk in Rotterdam is namelijk dezelfde mening toegedaan. Het is haar passie om jouw schoonheid te accentueren en je heerlijk te laten ontspannen. Zij is gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en medisch pedicure en biedt in haar salon een scala aan cosmetische en medische behandelingen. Bij de schoonheidsbehandelingen wordt er gewerkt met een diepe peeling die ook perfect geschikt is voor het aanpakken van verschillende huidproblemen. Voor een direct stralend resultaat!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt