Reviews

4,6
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Fijn, goed, tevreden!
Anoniem
2 maanden geleden
Ik kom al jaren bij Denise, ondertussen al lang verhuisd uit Den Haag maar ik kom er graag elke keer weer voor terug. Knipt erg goed!
Karlijn
5 maanden geleden
Zeer tevreden over het knippen en service. De zaak mag alleen wat leuker aangekleed worden
Anoniem
6 maanden geleden
Fijne behandeling, alleen is 30,- wel duur voor een beetje bijpunten en haren wassen. Wel hele fijne service, haren zijn mooi geknipt en ik kom zeker terug!
Anoniem
één jaar geleden
Erg prettige salon om te komen met twee hele aardige meiden. Vanwege een huidziekte voel ik me eigenlijk vaak ongemakkelijk bij de kapper, toch heb ik hier minder problemen mee en voelt het minder als een probleem bij zowel Denise als bij Gajtrie. Stap altijd met een goed gevoel de zaak uit. Aanrader!
marleen
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Van HOT naar HAIR
Obrechtstraat 179
2517TV Den Haag

Denise aarzelde geen moment toen zij de mogelijkheid kreeg om een kapsalon over te nemen aangezien deze uitdaging haar op het lijf geschreven was. Met Van HOT naar HAIR begint zij enthousiast aan het nieuwe hoofdstuk in haar leven. Denise is van mening dat een bezoek aan de kapper voor iedereen ontspannend, vernieuwend en inspirerend moet zijn. Zij werkt samen met haar collega’s in een gezellige sfeer met enthousiasme, creativiteit en kwaliteit samen met jou naar het beste resultaat; of je nu man, vrouw of kind bent.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:3017:30
Woensdag
09:3017:30
Donderdag
09:3017:30
Vrijdag
09:3017:30
Zaterdag
09:3016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt