Reviews

4,5
6 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik kom al jaren bij Denise, ondertussen al lang verhuisd uit Den Haag maar ik kom er graag elke keer weer voor terug. Knipt erg goed!
Karlijn Pels
één maand geleden
Zeer tevreden over het knippen en service. De zaak mag alleen wat leuker aangekleed worden
Anoniem
2 maanden geleden
Fijne behandeling, alleen is 30,- wel duur voor een beetje bijpunten en haren wassen. Wel hele fijne service, haren zijn mooi geknipt en ik kom zeker terug!
Anoniem
7 maanden geleden
Erg prettige salon om te komen met twee hele aardige meiden. Vanwege een huidziekte voel ik me eigenlijk vaak ongemakkelijk bij de kapper, toch heb ik hier minder problemen mee en voelt het minder als een probleem bij zowel Denise als bij Gajtrie. Stap altijd met een goed gevoel de zaak uit. Aanrader!
marleen graas
7 maanden geleden
Ben al jaren klant bij deze salon en elke keer komen ik en mijn gezin hier met veel plezier! Super leuke meiden altijd top in service en omgang. Zeker de moeite waard om heen te gaan.
Gajanie Van beek
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Van HOT naar HAIR
Obrechtstraat 179
2517TV Den Haag

Denise aarzelde geen moment toen zij de mogelijkheid kreeg om een kapsalon over te nemen aangezien deze uitdaging haar op het lijf geschreven was. Met Van HOT naar HAIR begint zij enthousiast aan het nieuwe hoofdstuk in haar leven. Denise is van mening dat een bezoek aan de kapper voor iedereen ontspannend, vernieuwend en inspirerend moet zijn. Zij werkt samen met haar collega’s in een gezellige sfeer met enthousiasme, creativiteit en kwaliteit samen met jou naar het beste resultaat; of je nu man, vrouw of kind bent.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:3017:30
Woensdag
09:3017:30
Donderdag
09:3017:30
Vrijdag
09:3017:30
Zaterdag
09:3016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt