Van Kiem tot Kracht

Hoevense Kanaaldijk 45, Tilburg, 5018EA

Van Kiem tot Kracht heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

TilburgMassage Sooss

880 reviews
Burgemeester Brokxlaan 40, Willem ll Passage, 5041AA Tilburg

CityMassage Willem ll Straat

2158 reviews
Willem II Straat 3, 5038BA Tilburg

City Massage SPZ013

235 reviews
Willem II passage 1, Tilburg

Alle behandelingen

Reviews

4,9
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijke behandeling en fijn dat er een tafel was meteen gat erin voor de zwangere buik!
Ik voelde mij erg welkom en Rosemijn is prettig in de omgang, ik voelde mij op mijn gemak en vond het dan ook fijn om door haar gemasseerd te worden. Ze voelt ook heel goed aan wat er speelt, dat vond ik bijzonder en maakte dat we een fijn nagesprek hadden. Als je zwanger bent raad ik je echt aan om een massage bij haar te boeken, niet alleen vanwege hetgeen ik hierboven omschrijf, zij gebruikt een speciale massagetafel waarbij je op je "buik" kan liggen. Je kan de zwaarte van je buik echt even helemaal los laten en dat is best fijn zo op het einde ;-)
Ze geeft je een gerust gevoel, stelt vragen en weet waar ze over praat. Ik had wat klachten en daar heeft ze veel aandacht aan gegeven wat ik erg prettig vond en nu is de pijn ook minder. Ik heb een heerlijke zwangerschapsmassage gehad en kom zeker nog eens terug.
Toon meer reviews...

Over

Van Kiem tot Kracht
Hoevense Kanaaldijk 45
5018EA Tilburg

Dat zwangerschap en geboorte bijzondere gebeurtenissen zijn, weten ze bij massagesalon Van Kiem tot Kracht maar al te goed. Deze salon in Tilburg richt zich voornamelijk op zwangerschaps- en kindermassages, maar als je last hebt van stress, slapeloosheid of gewrichtspijn ben je hier ook zeker van harte welkom. Door de verschillende massages worden blokkades weggenomen en energie in beweging gezet. Aan de hand van een intakegesprek wordt iedere massage persoonlijk aangepast waardoor geen massage hetzelfde is.

Let op: in de salon kan niet worden gepind en de salon behandelt enkel vrouwen.

MaMaandag
09:0015:00
DiDinsdag
09:0021:30
WoWoensdag
09:0012:00
DoDonderdag
09:0021:30
VrVrijdag
09:0015:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten