Van Kiem tot Kracht

Hoevense Kanaaldijk 45, Tilburg, 5018EA

Sorry, Van Kiem tot Kracht is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

City Massage Plus Wellness van der Valk

1000 reviews
Dokter Bloemenlaan 8, Tilburg

Budgetmassage Citymassage Bring Your Own

60 reviews
Willem II Passage 1, Tilburg

Wehe Lomi Lomi Massage

76 reviews
Willem ll passage 1 , Tilburg

Alle behandelingen

Reviews

4,9
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijke behandeling en fijn dat er een tafel was meteen gat erin voor de zwangere buik!
Ik voelde mij erg welkom en Rosemijn is prettig in de omgang, ik voelde mij op mijn gemak en vond het dan ook fijn om door haar gemasseerd te worden. Ze voelt ook heel goed aan wat er speelt, dat vond ik bijzonder en maakte dat we een fijn nagesprek hadden. Als je zwanger bent raad ik je echt aan om een massage bij haar te boeken, niet alleen vanwege hetgeen ik hierboven omschrijf, zij gebruikt een speciale massagetafel waarbij je op je "buik" kan liggen. Je kan de zwaarte van je buik echt even helemaal los laten en dat is best fijn zo op het einde ;-)
Ze geeft je een gerust gevoel, stelt vragen en weet waar ze over praat. Ik had wat klachten en daar heeft ze veel aandacht aan gegeven wat ik erg prettig vond en nu is de pijn ook minder. Ik heb een heerlijke zwangerschapsmassage gehad en kom zeker nog eens terug.
Het was een heerlijke ervaring en hele fijne massage. Ze is ook heel vriendelijk en aardig. Ik ga zeker nog terug ook na de zwangerschap.
Het was super goed Heerlijk ontspannen Ga het zeker vaker doen
Toon meer reviews...

Over

Van Kiem tot Kracht
Hoevense Kanaaldijk 45
5018EA Tilburg

Dat zwangerschap en geboorte bijzondere gebeurtenissen zijn, weten ze bij massagesalon Van Kiem tot Kracht maar al te goed. Deze salon in Tilburg richt zich voornamelijk op zwangerschaps- en kindermassages, maar als je last hebt van stress, slapeloosheid of gewrichtspijn ben je hier ook zeker van harte welkom. Door de verschillende massages worden blokkades weggenomen en energie in beweging gezet. Aan de hand van een intakegesprek wordt iedere massage persoonlijk aangepast waardoor geen massage hetzelfde is.

Let op: in de salon kan niet worden gepind en de salon behandelt enkel vrouwen.

MaMaandag
09:0015:00
DiDinsdag
09:0021:30
WoWoensdag
09:0012:00
DoDonderdag
09:0021:30
VrVrijdag
09:0015:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten