Reviews

4,7
36 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Berna
2 dagen geleden
Weer perfecte behandeling van Vanessa!
Anthony
12 dagen geleden
Happy hair is Vanessa's motto in life! And she surely makes sure you will be happy as well. I came to her after some bad experiences coloring my hair in the past and she completely chose the color I had in my mind. For me, a good hairdresser is the person able to put your thoughts into practice, after carefully listening to your requests and wishes. The salon is very nice as well, she offers you coffee or tea and good conversations, in conclusion, she makes you feel relaxed. I will definitely come back, the price-quality is incredibly and I cannot forget her head massage!!
Marta V.
één maand geleden
De ontvangst was goed.Maar helaas ben ik niet tevreden over me kapsel.Mijn pony is veel te kort geknipt,me haar is te veel uitgedund,ze heeft laagjes in me haar geknipt ook dat is veel te kort.Al mijn mooie krullen heb ze eruit geknipt en te veel uitgedund.Al met al zeer slecht geknipt.Het is helemaal verknipt.Het ziet er niet uit mijn haar kan er niets mee,en het was ongelijk geknipt de linkerkant was een stuk langer dan de rechterkant.Schots en scheef aan alle kanten.Happen uit me haar.Ik had meer verwacht zeker voor die prijs.Behoorlijk duur,ze kan beter met haar prijs omlaag gaan.Ik heb zelf 20 jaar in het kappersvak gewerkt dus ik weet wanneer iemand slecht knipt.En de zaak zag er erg rommelig uit veel stof en geen goede spiegel voor de klant terwijl je geknipt word.
Angelina
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Vanessa is een deskundig en heel aardige vrouw.
Rita
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Vanessa Swillens Haarstylist
Weimarstraat 48a
2562GZ Den Haag

Vanessa Swillens Haarstylist is gevestigd in Headz for Hair aan de Weimarstraat in Den Haag. Vanessa weet wat liefde voor haar is! Ze is gepassioneerd, nieuwsgierig, en professioneel en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Deze heeft ze niet alleen opgedaan in de salon maar ook door lesgeven, het doen van (mode)shows én door het volgen van trainingen en workshops. Ze geniet ervan om haar ervaring en kennis te combineren met de wensen en persoonlijkheid van de klant, om zo samen het perfecte kapsel te creëren. Vanessa werkt hiervoor graag met de producten van Kevin.Murphy. Deze zijn huid-, haar- en milieuvriendelijk en geschikt voor iedere stijl en persoonlijkheid.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt