Reviews

4,8
40 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Hetty
12 dagen geleden
Super mooi geknipt, goeie tips meegekregen voor thuis en een hele fijne hoofdmassage tijdens het wassen!
Julie Kwee
16 dagen geleden
Vanessa, is een open en warm mens, met veel aandacht voor details en heeft veel liefde voor haar vak. Het is lang geleden dat mijn haar zo goed is geknipt en gestyled. Kortom een vakvrouw met een hart! Mijn zoektocht naar een goede kapper is voorbij!
Sibel
één maand geleden
Gisteren de eerste keer voor mij bij Vanessa en zeker niet de laatste. Vriendelijkheid en gastvrijheid staan hoog in het vaandel. Super goede en duidelijke uitleg gekregen over de producten die ze gebruikt. En last but not least, erg blij met m'n nieuwe coupe. Ook toen ik na het bezoek nog wat vragen had, reageerde ze hier heel prettig en snel op. Bedankt Vanessa!
Liesbeth
één maand geleden
Berna
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Vanessa Swillens Haarstylist
Weimarstraat 48a
2562GZ Den Haag

Vanessa Swillens Haarstylist is gevestigd in Headz for Hair aan de Weimarstraat in Den Haag. Vanessa weet wat liefde voor haar is! Ze is gepassioneerd, nieuwsgierig, en professioneel en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Deze heeft ze niet alleen opgedaan in de salon maar ook door lesgeven, het doen van (mode)shows én door het volgen van trainingen en workshops. Ze geniet ervan om haar ervaring en kennis te combineren met de wensen en persoonlijkheid van de klant, om zo samen het perfecte kapsel te creëren. Vanessa werkt hiervoor graag met de producten van Kevin.Murphy. Deze zijn huid-, haar- en milieuvriendelijk en geschikt voor iedere stijl en persoonlijkheid.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt