Reviews

4,8
47 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Van een bos stro tot zijdezachte krullen... Ze is een ware tovenaar!
Angelique
6 uur geleden
I have spent a very good moment. Vanessa loves her job and this makes the difference. She advised me very well. I was very happy with the result and particularly with the color. I had a few days later a compliment from a guy in the street about my hair color! Never had it before!
Vanessa
6 uur geleden
Carol
2 dagen geleden
Perfect het weekend in. Gezelligheid alom en ook nog goed geknipt. Wat wil je nog meer. Een aanrader.
Jos
4 dagen geleden
Wat een leuk ontvangst. Je voelt je er gelijk thuis. Helemaal prima. Prijs kwaliteit is helemaal in orde. Ik ben dik tevreden en kom zeker terug!
Marion
19 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Vanessa Swillens Haarstylist
Weimarstraat 48a
2562GZ Den Haag

Vanessa Swillens Haarstylist is gevestigd in Headz for Hair aan de Weimarstraat in Den Haag. Vanessa weet wat liefde voor haar is! Ze is gepassioneerd, nieuwsgierig, en professioneel en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Deze heeft ze niet alleen opgedaan in de salon maar ook door lesgeven, het doen van (mode)shows én door het volgen van trainingen en workshops. Ze geniet ervan om haar ervaring en kennis te combineren met de wensen en persoonlijkheid van de klant, om zo samen het perfecte kapsel te creëren. Vanessa werkt hiervoor graag met de producten van Kevin.Murphy. Deze zijn huid-, haar- en milieuvriendelijk en geschikt voor iedere stijl en persoonlijkheid.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt