Reviews

4,8
29 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Tracy Thomas
één maand geleden
Vanessa is a great stylist who takes the time with her clients. From start to finish the client is put first and Vanessa cares about making you look your best. There was just the right mix of knowledge about caring for your hair and product options for post care (no hard sell!) and maintenance. . I was also unsure how I wanted to move forward with my hair after months of growing it out. Vanessa did a great job of making a recommendation for a style for the season and to frame my face well. Will definitely be back and enjoyed Vanessa and her passion for styling - 5 star experience.
Cassandra Banks
2 maanden geleden
Een hele fijne ervaring! Vanessa neemt de tijd om je haar te leren kennen ;) Ik heb mijn nieuwe hairstylist gevonden!
Zoe Bowie
2 maanden geleden
Ik ben een ontzettende angsthaas wat betreft kappers. Bij Vanessa in de stoel zitten was een verademing. Iemand die goed luistert en goed naar je haar kijkt en wat erbij jou past. En daarna mijn haar heel goed geknipt. Ik kom zeker terug.
alexandra van der bol
2 maanden geleden
Leuk hoe Vanessa het aanpakt, samen een idee vormen en dan uitvoeren met veel professionaliteit en goede producten. Ik ben heel blij met mijn kapsel (verven en knippen) en het houdt ook goed en dan te bedenken dat ik elke week wel in het zwembad lig. Ik kom weer terug!
Agnes Wiegmink
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Vanessa Swillens Haarstylist
Weimarstraat 48a
2562GZ Den Haag

Vanessa Swillens Haarstylist is gevestigd in Headz for Hair aan de Weimarstraat in Den Haag. Vanessa weet wat liefde voor haar is! Ze is gepassioneerd, nieuwsgierig, en professioneel en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Deze heeft ze niet alleen opgedaan in de salon maar ook door lesgeven, het doen van (mode)shows én door het volgen van trainingen en workshops. Ze geniet ervan om haar ervaring en kennis te combineren met de wensen en persoonlijkheid van de klant, om zo samen het perfecte kapsel te creëren. Vanessa werkt hiervoor graag met de producten van Kevin.Murphy. Deze zijn huid-, haar- en milieuvriendelijk en geschikt voor iedere stijl en persoonlijkheid.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt