Vanessa Swillens Haarstylist

Weimarstraat 48a, 2562GZ Den Haag
4,8
54 reviews
Weimarstraat 48a, 2562GZ Den Haag

Reviews

4,8
54 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Na alle ‘raving reviews’ gelezen te hebben op Treatwell over Vanessa, besloot ik ook maar een afspraak te boeken. En de enthousiaste reviews bleken niet overdreven. De knipbeurt was veel meer dan dat. We hebben veel gesproken over de conditie van mijn haar, hoe het vroeger was, wat ik ermee wilde, wat ze me kon beloven. Heel reëel en informatief. Ze heeft mijn kapsel heel mooi volume gegeven, waar ik echt blij mee ben. De zaak zelf is heel leuk; klein, informeel, persoonlijk. Ik kom zeker terug om ‘ons haarplan’ verder vorm te geven!
Melike Bagci
2 dagen geleden
Het is altijd een feestje om bij Vanessa in de stoel te zitten. Ze is niet alleen een ware haarkunstenaar, maar ook nog eens erg gezellig. Na een behandeling bij haar stap ik altijd blij de salon uit!
Eelke
5 dagen geleden
Annette
16 dagen geleden
Ttop kapster. Altijd zeer tevreden, met alles.
Marianne
één maand geleden
Mooie salon en deskundig advies. Heel eerlijk in wat wel mogelijk is en wat niet, Vanessa probeert echt met je mee te denken. Gezond haar behouden staat hoog in het vaandel.
Naomi
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Vanessa Swillens Haarstylist
Weimarstraat 48a
2562GZ Den Haag

Vanessa Swillens Haarstylist is gevestigd in Headz for Hair aan de Weimarstraat in Den Haag. Vanessa weet wat liefde voor haar is! Ze is gepassioneerd, nieuwsgierig, en professioneel en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Deze heeft ze niet alleen opgedaan in de salon maar ook door lesgeven, het doen van (mode)shows én door het volgen van trainingen en workshops. Ze geniet ervan om haar ervaring en kennis te combineren met de wensen en persoonlijkheid van de klant, om zo samen het perfecte kapsel te creëren. Vanessa werkt hiervoor graag met de producten van Kevin.Murphy. Deze zijn huid-, haar- en milieuvriendelijk en geschikt voor iedere stijl en persoonlijkheid.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt