Vanessa Swillens Haarstylist

Weimarstraat 48a, 2562GZ Den Haag
4,8
70 reviews
Weimarstraat 48a, 2562GZ Den Haag

Alle behandelingen

Reviews

4,8
70 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Good haircut, nice salon, cool people
Anoniem
één maand geleden
Jeannette
één maand geleden
Dankzij Vanessa is mijn haar weer blij! Ik ben erg tevreden met het knippen en kleuren bij Vanessa, ze heeft echt de tijd genomen om te kijken wat mijn haar nodig heeft en wat het beste bij mij past qua kleur en model. Daarbij vind ik het erg fijn dat er met duurzame en natuurlijke producten wordt gewerkt en hangt er een super gezellige sfeer in de salon. Super bedankt en tot over een paar maanden!
Kim Koemeester
één maand geleden
Was gezellig, wassen was fijn en knippen was goed!
Johan
2 maanden geleden
Fijne sfeer, je voelt je direct op je gemak, persoonlijke aandacht en oprechte interesse. Zo blij met het resultaat! Dank je wel Vanessa! Je hebt goed aangevoeld wat ik wilde, goede adviezen gegeven en mijn haar super goed geknipt! :)
Patricia
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Vanessa Swillens Haarstylist
Weimarstraat 48a
2562GZ Den Haag

Vanessa Swillens Haarstylist is gevestigd in Headz for Hair aan de Weimarstraat in Den Haag. Vanessa weet wat liefde voor haar is! Ze is gepassioneerd, nieuwsgierig, en professioneel en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Deze heeft ze niet alleen opgedaan in de salon maar ook door lesgeven, het doen van (mode)shows én door het volgen van trainingen en workshops. Ze geniet ervan om haar ervaring en kennis te combineren met de wensen en persoonlijkheid van de klant, om zo samen het perfecte kapsel te creëren. Vanessa werkt hiervoor graag met huid-, haar- en milieuvriendelijke producten die geschikt zijn voor iedere stijl en persoonlijkheid.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Kappers in de buurt