Reviews

3,1
9 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Om elf uur gebeld worden, met de vraag of de afspraak één uur verzet kan worden. Geen probleem. Om 13.25 voor een dichte, niet uitziende salon. Om 13.30 komt er een medewerkster vertellen dat baas er pas is over een minuut of twintig. Zij heeft geen sleutel. Zij gaat wachten in de Macdonalds of ik daar ook wil wachten want het is zo koud. Nou wat denk je zelf, wat is dit voor een onprofessionele salon. Maak nooit een afspraak voordat je de salon hebt gezien. Ik had me zeer ongemakkelijk gevoeld als het wel was doorgegaan.
4 maanden geleden
Sportmassage viel slecht tegen. Ik vraag me af of die medewerker wel wist wat hij deed. Kletsen met zijn mede collega tijdens m'n massage. Er werd ook niks te drinken aangeboden na de massage, wat in de meeste salons wel wordt gedaan. Ik zou niet nog een keer terug gaan.
Anoniem
4 maanden geleden
Ontspanningsmassage was wel ok. Muziek viel ook uit, of het stopte midden in een nummer. Wat we vooral Jammer vonden was dat er teveel werd geklets door de 2 medewerkers tijdens ons massage (Ik zat samen met m'n man in 1 kamer).
Anoniem
4 maanden geleden
Ze weten duidelijk wat ze doen daar. Als je ze vraagt om extra aandacht aan een gedeelte van je lichaam tebesteden doen ze dat en delen hun bevindingen. Ik kwam er vandaan met energie en een heerlijk gevoel. Ik ga naar veel salons en ben niet onder de indruk van uiterlijke schijn. Hier weten ze wat ze doen. Toppie
Anoniem
7 maanden geleden
Anthoula Alexopoulou
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Victoria Oriental Culture & Health
Schiedamsedijk 11 A
3011EC Rotterdam

Victoria Oriental Culture & Health aan de Schiedamsedijk in Rotterdam is een professioneel wellness center. Hier combineren ze acupunctuur, massage, traditionele Chinese therapieën met het moderne concept van een gezonde en duurzame levensstijl. De behandelingen worden gegeven vanuit de holistische benadering en gebaseerd op preventie en behandeling van ziekten. Als je een massage boekt krijg je gratis toegang tot het museum van het terracottaleger welke onder de salon is gevestigd. Wil je als druk ouderpaar allebei lekker ontspannen? Dan kunnen de kinderen beneden lekker knutselen.

Maandag
10:3020:00
Dinsdag
10:3020:00
Woensdag
10:3020:00
Donderdag
10:3020:00
Vrijdag
10:3020:00
Zaterdag
10:3020:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt