Vinas Santi

5,0
8 reviews
Proostwetering 41, Utrecht
Vandaag open: 10:00 - 20:00

Alle behandelingen

Reviews

5,0
8 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik voel mij veilig bij Vinas Santi. Wat ervoor zorgt dat ik diep in mijn lichaam zak wanneer ik gemasseerd word. Tijdens de massage regent het inzichten, voel ik ontspanning in de plaats van spanning komen en ben ik weer als herboren, wanneer ik de prachtige salon verlaat. Asha heeft de gave om mij naar de waarnemer in mijzelf te brengen, zodat ik de communicatie tussen lichaam en ziel kan verstaan. De holistische massage is dan ook echt mijn favoriet. Vinas Santi is een ware aanrader!
Ik moet zeggen dat ik bij binnenkomst van het gebouw wat vreemd opkeek, maar toen ik eenmaal in de daadwerkelijke praktijk binnen was viel alles op zijn plek. Een zeecontainer omgebouwd tot salon, briljant! Er heerste rust waardoor ik mij vrijwel direct op mijn gemak voelde.( dat is ook wel eens anders geweest) Dan de daadwerkelijke massage: heerlijk! Sabrina is duidelijk heel goed dát te geven wat de client wilt tijdens een massage. Ik heb er echt van genoten en direct nog een afspraak gemaak
Nadat ik aangaf wat de pijnpunten waren, werd er kundig en met zorg aandacht aan besteed. De dame nam er goed de tijd voor en er was geen enkele sprake van haastwerk, waar je bij andere salons t idee hebt dat men soms weer snel van je af wilt. Ik kom hier zeker terug!
Geweldige massage. Heel snel de juiste druk en goed overleg. Fijne massageolie en sfeer top. Ik heb mijn topper gevonden.
The experience is amazing. Because it's not just a massage: it's the environment, the warmth, the good vibes. And these girls have it all. My experience is with Sabrina. She is such an amazing person and her massage is perfect. It's definitely a 5 star place! <3
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Asha

Behandelingen

Massage
Sabrina

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Voorzieningen

Algemeen
Alleen volwassenen
Product
Natuurlijke ingrediënten
Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Gratis parkeermogelijkeid
Talen
Italiaans
Engels

Over

Vinas Santi
Proostwetering 41
Utrecht

Vinas Santi is een massagesalon gevestigd op Bedrijventerrein De Wetering in Utrecht. Niet alleen kun je hier terecht voor een massage of holistische behandeling, ook bieden Asha en Sabrina een luisterend oor en persoonlijke interesse.

  • Dichtsbijzijnde point of interest : Locatie schuin tegenover basic-fit.
  • Sfeer : Een warme sfeer
  • De expertise : Zijn allebei gecertificeerd masseur. Asha is sensi therapeut en Sabrina is reiki master. Sabrina heeft haar opleiding in Thailand gedaan.
MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
10:0020:00

Massagesalons in de buurt