Reviews

3,7
7 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Cindy de jong
2 maanden geleden
Anoniem
9 maanden geleden
Anoniem
10 maanden geleden
Mevrouw spreekt bijna geen Nederlands, dit heeft voor miscommunicatie gezorgd. Ze begreep niet of wilde niet begrijpen dat ik nog een andere afspraak had en dat ik te laat zou komen. Ik heb in haar eigen taal nog proberen uit te leggen of ze me snel kon helpen. Ondanks dat liet ze me heel lang wachten. Terwijl ze bezig met mij was heeft ze iemand anders tussendoor behandeld. Dit vond ik helemaal niet fijn. Ik vond de materiaal die gebruikt werd bij de pedicure niet steriel. Alle spullen zaten rommelig in een plastic bakje. Het is dat ik die dag behandeld wou worden anders zou ik daar direct weg zijn.
Anoniem
één jaar geleden
Mooi ingerichte salon. Ik was er voor een pedicure behandeling. Behandeling duurde ruim 3 kwartier, waar ik zeer tevreden over was.
Anoniem
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

VIP Beauty Salon - Rotterdam
's-Gravendijkwal 6
Rotterdam

Op de 's-Gravendijkwal ontvangt het team van VIP Beauty Salon je hartelijk in hun salon. De salon is alleen voor vrouwen en je kan hier naast een knipbehandeling ook voor een manicure en pedicure terecht. Ze werken met producten van Goldwell, Redken, Matrix, Rene Blanche, Jean Paul Myne, Botox en Macadamia.

Maandag
13:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt