VIP Cosmetics

Middellaan 1A, 4811VL Breda
4,8
6 reviews
Middellaan 1A, 4811VL Breda

Reviews

4,8
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik kom altijd vanuit Rotterdam naar VIP Cosmetics / Mariska omdat zij de beste is in nagels en wenkbrauwen. Een fijne salon met een vakvrouw die altijd voor het beste resultaat gaat.
Silvia
3 maanden geleden
Altijd weer een gezellig uurtje terwijl je nagels worden opgelapt. Ik kom er al zo lang en krijg altijd complimenten van anderen over mijn nagels. Vakwerk!
Vianne
3 maanden geleden
Ik kom al jaren bij VIP Cosmetics. Mariska is een echte vakvrouw steeds innoverend en op zoek naar de beste behandelingen voor haar klanten. Zij en zeker ook haar medewerkers in de salon zorgen ervoor dat je je even een echte Vip voelt alles klopt en niet in de laatste plaats de koffie is er heerlijk. Een echte aanrader voor een ultiem verwenmoment!
Wilma de Ruijter
3 maanden geleden
In een woord,perfect!!!! Daarom kom ik hier inmiddels al 15 jaar. Dat zegt genoeg lijkt mij!
Elsbeth Goyarts
3 maanden geleden
Vriendelijk en geschoold personeel. Levert kwaliteit! Geeft veel informatie bij alle behandelingen! Weet waar men over praat. Goede nazorg! Zeer tevreden.
Deborah
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

VIP Cosmetics
Middellaan 1A
4811VL Breda

VIP Cosmetics is gelegen is het centrum van Breda. Hier word je geholpen door een team van vakprofessionals op het gebied van nagels, permanente make-up, wimpers en wenkbrauwen, visagie en haarstyling. Aan keuze en kwaliteit ontbreekt het hier niet, want je hebt maar liefst de keuze uit meer dan 650(!) kleuren gellak en je kunt je nagels eventueel met strass-steentjes, glitters en andere leuke versiersels verfraaien. Dankzij de permanente make-up met de Ecuri- en Hulscher-techniek ben je verzekerd van een natuurlijk ogend resultaat. Ga je binnenkort trouwen of heb je de eer om een bruidsmeisje -of gast te zijn? Ook dan kun je hier terecht voor professionele haarstyling en visagie die jouw uitstraling versterken. VIP Cosmetics heeft gewerkt voor designers, modebladen, de Amsterdam FashionWeek en eigenaresse Mariska is tevens uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Visagie en prijswinnares van de Coiffure Award als haarstylist van eigen visagie.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0015:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt