Vital Life Connection

Singelsteeg 2, 3511HB Utrecht
4,8
15 reviews
Singelsteeg 2, 3511HB Utrecht
Last-minute

Alle behandelingen

Reviews

4,8
15 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Melody masseert vanuit een holistische benadering. Precies wat ik zocht. Ze neemt de tijd voor je en is oprecht geïnteresseerd in jou als mens. Ik ga zeker weer een keertje.
Anja
2 maanden geleden
Het begon met een zeer warm welkom waarbij ik echt gehoord werd over de zaken waarmee ik zat. De massages waren fantastisch waarbij van te voren goed de mogelijkheid had om aan te geven wat ik het liefst wilde. De tijd ging erg snel voorbij. Na afloop kon ik even rustig bijkomen onder het genot van een kop thee, fijn. Ik kom zeker terug.
Aniel
6 maanden geleden
Melody, fijn dat je weer een praktijkruimte hebt waar ik terecht kan voor de ontspannende massages tegen mijn hoofd- en nekpijn. In combinatie met de heerlijke aromatherapie, voel ik die klachten al tijdens de behandeling weg trekken. Naast ontspannend ook heel verkwikkend. Ben zeer tevreden en zal zeker nog vaak bij jou terugkomen voor een massage of andere behandeling. En niet op de laatste plaats, door je vriendelijke en open persoonlijkheid, waardoor je op je gemak voelt.
Constance
7 maanden geleden
Leuk om in de nieuwe ruimte een behandeling te ontvangen. Ik heb een energetische behandeling ontvangen van Ruud, welke een bijzondere werking op mij heeft gehad en echt voor doorbraken zorgde de opvolgende dagen/ tijd. Het heeft mij terug in mijn eigen kracht gebracht en het maakte mij heel productief. Melody heeft een heerlijke aromatherapie behandeling gegeven. Wat zo bijzonder is, is dat alle verschillende aroma's een eigen therapeutische werking hebben, zoals ze uitlegde en ook echt te voelen was. De ene olie was ontspannend en de andere energie opwekkend, het was zowel verfrissend, activerend, als rustgevend en je krijgt weer een heldere geest. Alle behandelingen worden met echte zorg en aandacht gegeven en de ruimte is prettig en heeft een verfrissende, uitnodigende uitstraling. Ik kom zeker graag nog terug en als drukke ondernemer en zelf ook therapeut is dit een echte aanrader!
A.
7 maanden geleden
Op 20 juli opende Vital Life Connection een nieuwe praktijk ruimte in Utrecht. Hele mooie ambiance en fantastische massage gehad op basis van etherische olie. Echt een aanrader.
Ruud
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Vital Life Connection
Singelsteeg 2
3511HB Utrecht

Wil jij je fitter en vitaler voelen en meer energie hebben in het dagelijks leven? Of wil je je lichaam eens laten ontspannen na een drukke werkweek? Dan ben je bij Vital Life Connection in Utrecht aan het juiste adres! Bij deze salon kun je kiezen voor een ontspannende stoelmassage, klassieke of haptische tafelmassage of aromatherapie. Door middel van massage krijgen jouw spieren de aandacht die ze nodig hebben. Door naar je lichaam te luisteren en het goed te onderhouden krijg je de energie in je leven terug!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
18:3022:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt