Reviews

5,0
8 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Het doet altijd weer goed om een behandeling te krijgen van Olga! Ik kom zeker terug! Dank je wel!
Marleen van Aert
3 maanden geleden
Marietha Riamsari
4 maanden geleden
Na een zeer hartelijke ontvangst een heerlijke massage gekregen. Heerlijk ontspannend! Ik ben er ook eens geweest voor een voet-reflex massage. Zo bijzonder hoe ze alles kan benoemen en ervoor zorgt dat je met een beter gevoel weer naar huis gaat. De ontspannen sfeer, gemoedelijkheid en (zeer zeker!!) deskundigheid van Olga zijn super en zeker reden om hier vaker te komen!
Corine van Hooij
5 maanden geleden
Heerlijke voetmassage gehad en deskundig advies. Ze weet echt alles uit je voeten te halen. Top!!!
Samantha Spithorst
5 maanden geleden
Ik ben door Olga zeer gastvrij ontvangen met een lekker kopje thee, hele fijne voetreflex behandeling gehad en ze heeft mij tevens adviezen gegeven voor mijn levenspad in de toekomst. Ik voel me erg veilig en op mijn gemak, zeker een aanrader.
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Voetreflex-Romanova
Marktstraat 56
5171GR Kaatsheuvel

Eigenaresse Olga runt haar praktijk Voetreflex-Romanova aan de Marktstraat in Kaatsheuvel. Zij is Holistisch Energetisch Therapeut en komt oorspronkelijk uit Rusland. Al van jongs af aan wil zij mensen helpen. Olga werkt in haar praktijk volgens de holistische visie waarin lichaam, geest en ziel als één geheel worden beschouwd. Door middel van voetreflexologie kun je inzicht krijgen in je eigen leven en maak je kennis maken met het functioneren van je eigen lichaam. Je wordt bewuster en creëert ruimte om jezelf in balans te brengen. Ga voor een “emotionele reset”, verminder je stressniveau en verhoog je weerstand.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt