Reviews

5,0
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Je thuis voelen dat is als je binnenkomt bij Olga. Je kunt alles aan haar kwijt en zij luistert heel aandachtig en geeft je vele tips. Ben je gestrest of aan ontspanning toe dan twijfel niet en maak gelijk een afspraak met Olga. Hier krijg je echt waar voor je geld. Ik kijk alweer uit naar de volgende behandeling.
Heleen Kamerman
één dag geleden
Hoi, Olga, ik kom regelmatig voor een behandeling bij je, en ben zeer tevreden over de behandelingen, en hoe gastvrij je bent, super!! Mvg Anita
Anita van de Sande
één dag geleden
Olga is zeer begaan met je welbevinden en geeft prima massages!
Karin Verhagen
2 dagen geleden
Het doet altijd weer goed om een behandeling te krijgen van Olga! Ik kom zeker terug! Dank je wel!
Marleen van Aert
3 maanden geleden
Marietha Riamsari
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Voetreflex-Romanova
Marktstraat 56
5171GR Kaatsheuvel

Eigenaresse Olga runt haar praktijk Voetreflex-Romanova aan de Marktstraat in Kaatsheuvel. Zij is Holistisch Energetisch Therapeut en komt oorspronkelijk uit Rusland. Al van jongs af aan wil zij mensen helpen. Olga werkt in haar praktijk volgens de holistische visie waarin lichaam, geest en ziel als één geheel worden beschouwd. Door middel van voetreflexologie kun je inzicht krijgen in je eigen leven en maak je kennis maken met het functioneren van je eigen lichaam. Je wordt bewuster en creëert ruimte om jezelf in balans te brengen. Ga voor een “emotionele reset”, verminder je stressniveau en verhoog je weerstand.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt