Vrolijke Vrouw

5,0
7 reviews
Helmkruidstraat 29, Arnhem
Vandaag open: 14:00 - 20:00

Reviews

5,0
7 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
A precious relaxing moment, the ambience and the massage is perfect to “escape” from the work stress. Nicoline knows where to put more pressure during the massage and create a total relaxation ambience as a whole. Thank you!
Toon reactie salon...
Bij Nicolien voel je je meteen thuis en op je gemak. De massages zijn heel professioneel en alles gaat in goed overleg. Ik had door stress nogal last van mijn nek. Na een massage van Nicolien was ik hier vanaf. Ik ga nooit meer naar een ander.
Fijne en persoonlijke benaderd. Nam de tijd voor de behandeling. Kwam echt even tot rust.
Ultiem ontspannen! Nicoline voelt als geen ander aan wat ik nodig heb. Ik heb verschillende massages gehad maar de ervaring bij vrolijke vrouw is verreweg het fijnste geweest! Zeker een aanrader!
Nicoline vraagt wat ik fijn vind qua massage en weet daardoor precies de juiste hoeveelheid druk te zetten tijdens het masseren. Ik ga altijd super ontspannend naar huis en slaap daarna altijd heerlijk!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Nicoline
massagetherapeut

Over

Het is heerlijk om met mijn handen bezig te zijn. Masseren geeft mij energie en vrolijkheid. Dat komt omdat ik een mensen-mens ben en geniet van het persoonlijke contact. Ik houd ervan om te verzorgen en iemand lichter weer te laten vertrekken.

Behandelingen

Massage

Over

Vrolijke Vrouw
Helmkruidstraat 29
Arnhem

Bij massagesalon Vrolijke Vrouw in Arnhem ben je aan het juiste adres voor diverse ontspanningsmassages en zwangerschapsmassages.

Vertrouwen, rust en doeltreffendheid staan centraal in deze salon. Eigenaresse Nicoline combineert oosterse en westerse massagetechnieken en heeft een holistische benadering. Deze benadering gaat uit van het principe dat zowel lichaam als geest de mens tot één geheel vormen. Met bijna 10 jaar ervaring beheerst Nicoline de kneepjes van het vak en kun je hier echt even tot rust komen.

Let op: deze salon behandelt alleen vrouwen.
Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren en alleen contant betalen in deze salon.

MaMaandag
19:0021:00
DiDinsdag
19:0021:00
WoWoensdag
19:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0022:00
ZoZondag
14:0020:00

Massagesalons in de buurt