WABI SABI

4,9
23 reviews
Krugerstraat 5a, Amsterdam, 1091LB
Open Morgen: 09:30 - 20:45

Alle behandelingen

Reviews

4,9
23 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hele fijne en ontspannende massage!
Je komt helemaal tot rust, ik viel bijna in slaap top!!!
Was erg fijn!
Heerlijk ontspannende massage! Fijne sfeer en massagetafel met uitsparing waardoor je comfortabel ligt, aanrader!
Erg fijn!
Toon meer reviews...

Over

WABI SABI
Krugerstraat 5a
1091LB Amsterdam

Bij WABI SABI in Amsterdam Oost kun je sinds 2006 terecht voor Shiatsu en zwangerschapsmassages, overtijdbehandeling vanaf 40 weken en oliemassages. Eigenaresse Barbara straalt warmte en professionaliteit uit, waardoor je je snel op je gemak voelt. De massages worden gegeven vanuit een holistische visie. Zowel Oosterse als Westerse technieken worden gecombineerd in de behandelingen. Of je nu komt voor pure ontspanning of met specifieke klachten; er wordt gezorgd dat je een massage op maat krijgt waardoor iedere behandeling persoonlijk is, aansluit op jouw wensen en hiermee je lichaam en geest weer op een lijn komen. De praktijk is voorzien van een speciale massagetafel met buik en borst uitsparing. Zo kunnen zwangere vrouwen lekker op de buik liggen tijdens een behandeling.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De praktijk bevindt zich dichtbij bushalte Krugerplein en metrostation Wibautstraat.

Het team: Barbara is gediplomeerd Zen Shiatsu therapeut en runt sinds 2006 haar praktijk. Ze werkt vanuit een holistisch perspectief. Sfeer: De behandelruimte heeft zicht op de tuin en is warm, ruimtelijk, licht, sfeervol en schoon.

Gespecialiseerd in: Shiatsu, zwangerschapsmassages, overtijdbehandelingen vanaf 40 weken en oliemassages. WABI SABI combineert westerse en oosterse massagetechnieken en past de massage aan op jouw persoonlijke wensen.

Merken en producten: Frisse huisgemaakte massageoliën 100% natuurlijk en dierproefvrij.

De extra’s: Kleinschalig dus veel ruimte voor persoonlijke aandacht en wensen. De praktijk is voorzien van een speciale massagetafel met buik en borst uitsparing. Zo kunnen zwangere vrouwen lekker op de buik liggen tijdens een behandeling.

MaMaandag
09:3020:45
DiDinsdag
09:3019:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:3018:00
VrVrijdag
09:3016:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over WABI SABI

WABI SABI is geopend maandag van 09:30 tot 20:45, dinsdag van 09:30 tot 19:00, donderdag van 09:30 tot 18:00 en vrijdag van 09:30 tot 16:00. De salon is gesloten woensdag, zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij WABI SABI zijn: Zwangerschapsmassage, Ontspanningsmassage, Rug- en schouder- en nekmassage
De populairste behandeling, Zwangerschapsmassage, heeft een gemiddelde prijs van € 95,00.
Bij WABI SABI kun je vooraf betalen, zodat je ter plekke niet met contant geld hoeft om te gaan.

Massagesalons in de buurt