Wax by Wendy

Gerrit Jan van der Veenlaan 17, 3705PE Zeist
4,8
29 reviews
Gerrit Jan van der Veenlaan 17, 3705PE Zeist

Alle behandelingen

Reviews

4,8
29 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Wendy heeft duidelijk veel ervaring. Ze luisterde heel erg goed en het was redelijk pijnloos. Ik vond dat ze op een prettige manier te werk ging en ga zeker de volgende keer weer bij haar boeken.
Karine
17 dagen geleden
Ze werkte snel, was aardig en kwam geïnteresseerd over. De ruimte waar het plaatsvindt, was wat klein maar dat ligt meer aan mijn lichte claustrofobie. Het zag er netjes uit en het ligt lekker rustig gelegen. Het handigste is om contant te betalen. Per pin ging niet zo makkelijk. Ik kom in ieder geval terug!
Priscilla
één maand geleden
Ik vond het erg goed en ik ben super blij met het resultaat
Sophie
één maand geleden
snelle en nette wax behandeling gehad.. alle haartjes (ook de kleine) zijn verwijderd! Afgesloten met een lekkere verkoelende olie. Ga zeker nog terug!
Muzeyyen Albayrak
één maand geleden
Eindelijk een goede wax salon in Zeist! Prima service, Wendy neemt de tijd en werkt zorgvuldig. Over een paar weken kom ik zeker weer terug!
Annemarie
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Wax by Wendy
Gerrit Jan van der Veenlaan 17
3705PE Zeist

Wax by Wendy is een ontharingssalon in Zeist. Zowel mannen als vrouwen zijn hier welkom voor een waxbehandeling. Wendy wilt jou graag zelfverzekerder maken door ongewenste haartjes voor je te verwijderen. De wax die zij gebruikt in de salon bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogstaande ingrediënten die ook verzorging bieden voor de huid. Elke behandeling wordt afgestemd op jouw wensen en is inclusief een nabehandeling. Voor het waxen gebruikt Wendy bij elke behandeling nieuwe spatels die nooit een tweede keer in de wax worden gedoopt. De huiselijke uitstraling van de salon zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt.

Maandag
10:0018:30
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0022:00
Donderdag
09:0022:00
Vrijdag
09:0022:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt