Wax Wizard

Vollersgracht 14, Leiden
4,8
84 reviews
Vollersgracht 14, Leiden

Alle behandelingen

Reviews

4,8
84 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Neda is a very nice person, very good professional and she really pays attention to details. The treatment was good without pain. I would recommend wax wizard to my friends.
Katerina
4 dagen geleden
Hoe pijnlijk het ook was. Personeel probeert het zo comfortabel mogelijk te make.
Anoniem
2 maanden geleden
Toos
3 maanden geleden
Neda is heel vriendelijk en vakkundig. Het was mijn eerste behandeling en vond het best spannend. Neda heeft me op mijn gemak gesteld en legde alles uit. Ik ben zeer tevreden
Rachel
4 maanden geleden
Fijn ontvangst en je wordt gelijk op je gemak gebracht. Veel uitleg over het procedure, waarschuwingen als het even wat pijnlijker kan zijn en bemoedigingen als je het nodig hebt. Nu 2 maal geweest en super blij met het resultaat, er zijn veel minder haartjes terug gekomen, de haartjes zijn veel minder stug en ik heb bijna geen last van irritatie. Ben zeer tevreden.
Anoniem
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Wax Wizard
Vollersgracht 14
Leiden

Ga je op vakantie, heb je een leuke date of een chique feestje? Wat je ook gaat doen, voor al deze redenen kan het zijn dat je van je ongewenste haartjes verlost wilt worden. Dat kan bij Neda van Wax Wizard aan de Vollersgracht in Leiden. Zij helpt je in no time van deze ongewenste haartjes af zodat jij kunt stralen op die welverdiende vakantie, die spannende date of dat leuke feestje. Zij werkt met producten van Perron Rigot en staat bekend om haar goede techniek en fijne service.

Maandag
10:0014:00
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0016:30
Zaterdag
10:0016:30
Zondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt