We Like Massage - Westerpark Reviews

Eerste Keucheniusstraat 7, 1051HN Amsterdam

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,6
84 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De massage was erg prettig. Daar heb ik van genoten. De stijling en pr online maakte een creatieve en verzorgde indruk. Echter bij aankomst maakte het pand en de inrichting van binnen een onverzorgde indruk. Het was rommelig en een smoezelig. We Like Massage is een concept met potentie, en de goede intentie zag ik. Het heeft wel een fysieke boost qua stijging en onderhoud, en wat aandacht & liefde nodig.
Toon reactie salon...
Fijn ontvangst, uitleg dat het huis gehorig was en ik wellicht een collega nog zou horen met een andere gast. Echter werd er langdurig hardop gebeld in de woonkamer waardoor halverwege mijn massage niet meer kon genieten van de ontspanning. Als ik had geweten dat het gehorig was en er iemand anders kwam had ik daar mijn tijd graag op aangepast. De massage was verder goed maar twijfel of ik nog eens langs ga.
Toon reactie salon...
The people are really sweet, they give you the feeling you’re at home. However, my therapist didn’t know what my treatment encompasses, which meant she didn’t really gave me the treatment I booked. Which was a bit disappointing because I booked it for specific reasons.
Een kundige en fijne massage gehad. Gezellig en laagdrempelig, leuke inrichting, verzorgd.
Fantastisch, wat een fijne massage en energie. Voelde me nadien als herboren! Dank Joy!
12
3
4
17