De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,5
679 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijne salon
I'm 53 and have had alot of facials. This was up there with the best. Ivon really analysed my skin and was interested in how I looked after it. I felt thoroughly relaxed by the end and my skin looked much clearer. Will come back again!
Fijne omgeving in een prachtig hotel. De massage was goed en Wendel was erg vriendelijk en attent. De dames aan de balie mogen wat klantgerichter zijn. Geen reden om niet terug te komen. :)
Ik ben heel tevreden over de facial en de ontspanningsmassage. Tatjana was heel vriendelijk en legde alles van te voren goed uit.
- weinig keuze qua gel nagellak - kwaliteit van de gel nagellak was erg slecht. De nagellak begon na een aantal uur dag al te chippen, zowel aan de bovenkant als aan de onderkant van mijn nagels. - mijn nagelriemen gingen bloeden tijdens de behandeling wat kan voorkomen, maar helaas was het opgestolde bloed zichtbaar bij meerdere vingers wat het eindresultaat niet mooi maakte Al met al zou ik een manicure hier niet aanraden. De massage en facial waren wel hele fijne behandelingen.
1
2
34
136