Reviews

4,5
12 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Hele vriendelijke vrouw . Ze nam uitgebreid de tijd voor me, en ze had ook nog wat goede bruikbare tips.
Vera Konings
één maand geleden
Prettige ontvangst..mooie salonruimte ..goed advies.. professionele behandeling en dit alles ook na 10 behandelingen nog steeds. Zeer zeker een aanrader voor iedereen.
3 maanden geleden
Gezichtshuid eindelijk eens GOED schoongemaakt met ook een heerlijke gezichtsmassage. Voelde me meteen 10 jaar jonger en beter. Prachtige behandelruimte met een heerlijke atmosfeer . Voelde me ook als man prima op mijn gemak. Een echte aanrader !
3 maanden geleden
Fijne ervaring en m'n gezicht is helemaal schoon. Lieve zorgzame vrouw in een leuk buurtje. Zeker aan te raden
3 maanden geleden
Jaqueline heeft voldoende tijd genomen om een goede uitleg te geven en ik me voelde in hele professionelle handen. Ik ben heel blij met de behandeling.
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Wellness Amara
Floraliastraat 82
5342BK Oss

Voor een moment van rust, een moment van totale ontspanning, een moment voor jezelf ben je bij Schoonheidssalon Wellness Amara aan het juiste adres. Jacqueline is gespecialiseerd in behandelingen voor de huid die de eerste tekenen van ouder worden laat zien en voor de huid die extra ondersteuning nodig heeft. Voor een optimaal effect werkt ze volgens de inzichten en met de producten van het merk Juvena. Naast professionele gezichtsbehandelingen kun je hier onder andere ook terecht voor massages, harsen, hand- en voetverzorging en visagie.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt