Wellness n Beauty by Eve Reviews

Spui 225, 2511BP Den Haag

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,6
128 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
I have not words to describe how happy I'm now , the experience was awesome!!! , Evelyn an excellent professional very kind and she did what I expected . Off course I'll take another beauty treatment as soon as possible . THANK YOU Wellness and Beauty by Eve . Kind regards , Patricia
Totaal niet tevreden. Lashes zijn niet goed geplakt en lijm zat op mijn oogleden, waardoor ik de lashes er af heb moeten halen, doordat ze zo gingen irriteren. Ook vond ik het een grote minpunt dat de vrouw die mijn lashes deed mijn linker oog ging afraffelen en snel ging werken, omdat ze hoorde dat haar volgende afspraak binnen kwam. Geen aanrader.
Slechte ervaring. Er was geen ontvangst en bleek dat ze me niet verwachtten, ondanks mijn reservering. Daardoor moest ik 20min wachten. De salon ziet er rommelig en niet erg hygienisch uit. Achterin is er een "prive" ruimte waar mijn wimperlift plaatsvond. De dames spraken Spaans met elkaar en deden geen moeite om iets uit te leggen. Ze was ook de hele tijd op kauwgum aan het smakken terwijl ze bezig was. Het resultaat is niet slecht, maar er zijn genoeg salons met betere service... Nooit meer.
Very good service!
1
3
4
5
26