Wenkbrauw Styling

4,6
51 reviews
Geernoutstraat 17, Amersfoort, 3813BV

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Ons werk

Reviews

4,6
51 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Weer mooie wenkbrauwen door Machella. Zij helpt heel vriendelijk en vakkundig. Mooie, keurige salon leuk aangekleed in kerstsfeer. Even heerlijk ontspannen na het werk.
Marchalla nam de tijd en werkte heel precies. Mooie wenkbrauwen gemaakt.
Toon reactie salon...
Ik heb voor de tweede keer mijn nagels laten lakken in een naturel tint. Het resultaat is geweldig. Zeer verzorgd met een natuurlijke look.De vorige keer heb ik er lang plezier van gehad!
Toon reactie salon...
Marchella was heel vriendelijk en had een mooie praktijk aan huis. Mijn moeder heeft nagels en wenkbrauwen laten doen en was zeer tevreden, mijn bovenlip behandeling is echter niet goed gegaan. Ik had schuurvlekken/brandwondjes van de strips, het haar was niet weg en de algehele behandeling voelde niet professioneel aan. Ook over de afhandeling van de klacht ben ik niet echt tevreden. Natuurlijk kan het een ongeluk zijn, maar toch vond ik het geen fijne ervaring.
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Machella
Eigenaresse/ Brow Expert
4.7
24 reviews

Over

Wenkbrauwen zijn altijd mijn passie geweest. Mooie volle wenkbrauwen omlijsten je gezicht en zorgen voor expressie. Met mijn eigen techniek creëer ik wenkbrauwen met de perfecte verhouding en een optische lift. De juiste wenkbrauwen passen perfect bij je gezicht en laten je ogen spreken. “Als je wenkbrauwen goed zijn, dan heb je geen Botox of Facelift nodig”. Maar Ook voor LashLift kan je bij ons terecht. Wil jij prachtige en gekrulde wimpers? Dan hebben we goed nieuws. Met een wimperpermanent van de eigen wimpers, waarbij er geen wimpers afbreken, heb je weken mooie wimpers zonder gedoe met uitlopende mascara, wimperkrultangen of loszittende nepwimpers.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Portfolio

Over

Wenkbrauw Styling
Geernoutstraat 17
3813BV Amersfoort

Bij schoonheidssalon Wenkbrauw Styling, nabij het centrum van Amersfoort, ben je aan het juiste adres voor een wimper of wenkbrauwlift en wenkbrauwstyling.

Eigenaresse Machella werkt uiterst professioneel en neemt de tijd voor de behandelingen, zodat je hier echt even tot rust kunt komen. Zoals de naam al doet vermoeden zijn wimpers en wenkbrauwen de specialiteit van Machella. Ga voor waanzinnige wimpers of wenkbrauwen met een wimperlift of het shapen van je wenkbrauwen. Met een wimperlift krijg je mooie, gekrulde wimpers. Je hebt dan tot 7 weken na de behandeling geen wimperkruller meer nodig. Er wordt in de salon gewerkt met het merk Mrs. Highbrow.

Handig om te weten: je kunt voor de garage parkeren en de salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Let op! je kunt alleen pinnen in de salon. Het dragen van een mondkapje is in deze salon verplicht!

MaMaandag
17:0021:00
DiDinsdag
17:0021:00
WoWoensdag
17:0021:00
DoDonderdag
13:0021:00
VrVrijdag
13:0018:00
ZaZaterdag
10:0013:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
OPI

Schoonheidssalons in de buurt