Xavora Hars & Massage Salon

Terschellingstraat 14, 5628LB Eindhoven
3,0
5 reviews
Terschellingstraat 14, 5628LB Eindhoven
Dalurenkorting

Reviews

3,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Adri
21 dagen geleden
Het was veel pijnlijker dan ik gewend was. Ik had naderhand ook een zeer geïrriteerde huid. En lang niet alle haren waren verwijderd. Ik zal er niet meer heen gaan.
Anoniem
2 maanden geleden
fantastike massage
Thomas
5 maanden geleden
Ik ging daarheen voor een full Brazilian wax en oksels. Hele aardige mevrouw leuk babbeltje en ze neem de tyd voor haar werk. Ze werkt zeer hygiënisch voor en nabehandeling goed gedaan. Ben zeer tevreden zal zeker deze salon aanbevelen. Prijs valt ook goed mee.
Eliza
6 maanden geleden
Lieve vrouw, had een afspraak voor brazilian, maar ze had veel haren afgebroken of niet weggehaald, mocht nog een keer langskomen voor de helft van de prijs of ik mocht meteen langskomen om het beter te laten doen. Ging n weekend weg dus koos voor de helft van de prijs de volgende keer. Helaas ging de keer daarop ook slecht, veel haren zaten er nog. Mevr een appje gestuurd, wil het graag oplossen, maar ik ga geen derde keer terug omdat ik al twee keer ontevreden ben. Geen aanrader dus!
Anoniem
6 maanden geleden
Toon reactie van salons...

Over

Xavora Hars & Massage Salon
Terschellingstraat 14
5628LB Eindhoven

In de Terschellingstraat vind je Xavora Hars & Massage Salon. Hier zijn zowel mannen als vrouwen van harte welkom om te genieten van een heerlijke massage of een goede harsbehandeling. Zeg maar dag tegen ongewenste haargroei en dikke stoppels, want vanaf nu is dat verleden tijd. Daarnaast kun je even ontsnappen uit de drukte van de stad en een momentje voor jezelf inplannen met een ontspannende massage. Welke behandeling je ook kiest, deze zal volledig naar wens worden aangepast en met veel precisie worden uitgevoerd.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
13:0019:00
Dinsdag
13:0019:00
Woensdag
13:0019:00
Donderdag
13:0019:00
Vrijdag
13:0019:00
Zaterdag
11:0017:00
Zondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt