XiangFei Salon

Nieuwe Langendijk 25A, 2611VG Delft
3,5
32 reviews
Nieuwe Langendijk 25A, 2611VG Delft
Daluren- en last-minutekortingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

3,5
32 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Op zich wel goed, de dames praten niet veel tegen je, en wat hygiëne betreft, is 't frisser als er miss een papieren rol over 't kussen en dekbed getrokken word. Verder de behandeling prima hoor.
Anoniem
10 dagen geleden
Echt top! Leuke meid doet goed haar werk!
C.visser
14 dagen geleden
Toon reactie salon...
Ann
één maand geleden
Ik hou niet van extravagante nagels, maar ik wilde toch nette natuurlijke vingers hebben. Daarom koos ik voor een basismanicure. De behandelaar heeft mij helemaal begrepen en heeft mijn handjes in orde gebracht. Nu heb ik mooie onopvallende, maar nette nageltjes. Ik ben helemaal tevreden over het resultaat. -1 ster omdat ik van tevoren geboekt had en ik alsnog een halfuur moest wachten tot de vorige klant klaar was. De behandelaar heeft mij welliswaar 10 minuten van tevoren gebeld om te waarschuwen, maar toen was ik al onderweg naar de salon, dus het was nogal kortweg.
Nadja
één maand geleden
Ann
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

XiangFei Salon
Nieuwe Langendijk 25A
2611VG Delft

Een bezoek aan XiangFei Salon is een ontspannen belevenis die je lang bij zult blijven. Je bevindt je in oosterse sferen terwijl je geniet van een heerlijke massage, gezichtsbehandeling, manicure of pedicure. Bij XiangFei Salon draait het niet alleen om de behandelingen. Goede service en fijn klantcontact staan hier ook hoog in het vaandel. Het team doet er alles aan om het jou volledig naar wens te maken tijdens jouw bezoek. Na een behandeling zit je weer vol met nieuwe energie en dit zul je ook uitstralen.

Maandag
10:0020:00
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:0020:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt