XiangFei Salon

4,1
99 reviews
Nieuwe Langendijk 25A, Delft, 2611VG
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,1
99 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Salon is geweldig en ze doen goed hun werk. Zoals altijd was de medewerkster vriendelijk. Probleem is wel dat ze niet eens een beetje haar best doet Nederlands of Engels te leren. Een gesprek voeren over mijn wensen is praktisch onmogelijk. Het is uiteindelijk wel goed gelukt. De andere medewerkster die ik de vorige keer had is in ieder geval nog verstaanbaar en tijdens de behandeling deed ze mee aan een online Nederlandse les. Harde, lieve werksters, maar een verbeterpuntje voor Mei dus :).
Prachtige salon lieve en behulpzame mensen
Toon reactie salon...
Kwam voor het eerst, vriendelijke medewerkers maar viel wel een beetje tegen. Pedicure ging met een tijltje water die na 5 min. alweer koud was. Scrub werd zo hard over mijn voeten heen ‘gemasseerd’ dat heel mijn voeten rood werden. Vervolgens zat de scrub bij thuiskomst nog steeds tussen mijn tenen. Gezichtsbehandeling was vooral veel creme op mijn gezicht, jammer dat ze niet uitlegde wat ze aan het doen was. Wenkbrauwen & wimperlifting gingen wel goed! Blij mee! Over het algemeen dus prima, maar had er iets meer van verwacht.
Pedicure was zwaar onder de maat en dame heel erg onvriendelijk. Manicure was prima en keurig gedaan.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Zhang
4.2
60 reviews

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Medisch en tanden
Mei
4.0
13 reviews

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage

Over

XiangFei Salon
Nieuwe Langendijk 25A
2611VG Delft

Een bezoek aan XiangFei Salon is een ontspannen belevenis die je lang bij zult blijven. Je bevindt je in oosterse sferen terwijl je geniet van een heerlijke massage, gezichtsbehandeling, manicure of pedicure. Bij XiangFei Salon draait het niet alleen om de behandelingen. Goede service en fijn klantcontact staan hier ook hoog in het vaandel. Het team doet er alles aan om het jou volledig naar wens te maken tijdens jouw bezoek. Na een behandeling zit je weer vol met nieuwe energie en dit zul je ook uitstralen.

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
11:0018:00

Nagelstudio's in de buurt