Yensi Style

De Binderij 72 , 1321EK Almere
4,5
360 reviews
De Binderij 72 , 1321EK Almere
Dalurenkorting

Reviews

4,5
360 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Mijn haar zit weer perfect! Ben superblij met Yensi :) Ik reis gerust wat verder dan normaal omdat ik zeker weet dat mijn haar goed zit als ik bij Yensi Style geweest ben.
Charlotte
12 dagen geleden
Het bezoek aan Yensi Style was geweldig! Yensi is zeer vriendelijk en luistert goed naar je wensen. De Salon is vanaf de trein te zien en op loopafstand van het station Muziekwijk, Dus lekker makkelijk bereikbaar. Kan niet beter!
Jelmer
13 dagen geleden
Ik ben een oude klant van Yensi en ben altijd ZEER tevreden over de kwaliteit, service en de vriendelijkheid. De nieuwe Salon in Almere ziet er piekfijn uit; werkelijk geweldig met een fantastische sfeer. Bovendien kun je er GRATIS voor de deur parkeren! Mijn Keratine ziet er weer super uit. Bedankt en tot snel Yensi :)
Patricia
15 dagen geleden
Nette kapper zaak. Luistert naar je wensen.
Tein
één maand geleden
Het is al vaker gezegd maar ze is echt lief en denkt oprecht met je mee. Heb een prachtkapsel. Ik heb mijn vaste adresje in Almere gevonden!
Rita
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Yensi Style
De Binderij 72
1321EK Almere

Aan De Binderij in Almere zit Yensi Style gevestigd. Yensi heeft jarenlange ervaring als styliste en is gespecialiseerd in Black, Europees en Mixed Hair. Laat je verrassen met onder andere een nieuwe coupe, kleur, relax- of keratinebehandeling. Yensi creëert tevens ook de mooiste kapsels voor kinderen. De mix van mensenkennis, klantvriendelijkheid en een warme persoonlijkheid zorgt ervoor dat Yensi door de jaren heen veel vaste, tevreden klanten aan zich heeft weten te binden.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3018:00
Vrijdag
09:3018:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
12:0016:00
Salonawards
Top Rated 2017Top Rated 2016

Kappers in de buurt