YG Studios

4,9
139 reviews
Lijnbaan 31, Rotterdam
Open Vandaag: 07:00 - 21:30

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Reviews

4,9
139 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Great treatment, nice And perfect masseur
I had a great massage, really helped with the shoulder tension and overall relaxation.
Thanks for the massage Weronika. I felt longer and lighter afterwards 😌
Ik heb een hele goede massage gehad bij YG Studios. Eerst een kort gesprek waarin ik aangaf waarom ik de massage had geboekt, waardoor de masseur daarna gefocust daarop te werk kon gaan. Dit deed hij zeer professioneel. Daarbij vind ik YG studios een fijne plek om te zijn met een goede sfeer. Ik heb de massage gekregen nadat ik een ontspanningsyoga les had gevolgd en dat beveel ik iedereen aan!
Mooie studio voor massages en sport
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Zoek je naar een effectieve behandeling op maat? Dan moet je bij Anthony zijn. Met een achtergrond in acrobatiek, turnen en professionele dans, behandelt hij gericht blessures en beperkingen geeft hij totale lichaamsmassage. Of je last hebt van gespannen spieren, een probleem met je houding, of zin hebt om jezelf eens wat extra aandacht te geven, boek bij Anthony!

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Anthony

Ervaren7
Professioneel5

Over

Dewi gelooft in de kracht van massage die mensen verbindt met de diepere lagen van hun gevoelsleven en die lichaam en geest oplaadt. Elke behandeling is uniek omdat elk lichaam en individu anders is. Dewi streeft ernaar elke klant precies dat te geven wat hij/zij op dat moment nodig heeft, zodat hij/zij zich weer vitaal en licht voelt. Vertrouw op haar handen, laat los wat van binnen wordt vastgehouden en gun jezelf een moment van absolute self care.

Behandelingen

Massage

Over

Lichaamspositiviteit, zelfliefde, compassie, body-mind-soul connectie en vreugde staan centraal voor Irma. Door haar massages en de persoonlijke aandacht die ze tijdens massagesessies voor elke klant creëert, hoopt ze dat haar klanten dichter bij de bovengenoemde kwaliteiten komen. Irma begrijpt hoe belangrijk het is om open te staan voor de behoefte van elke klant, en de juiste omstandigheden te bieden om spanning los te laten en te vervangen voor een gevoel van tevredenheid. In bredere zin kent Irma de kracht van lichaamsbehandelingen en het effect hiervan op de geest. Haar greep kan gedurfd en stevig zijn, of zacht en teder – haar taak is te weten wanneer en hoe ze haar aanraking uitvoert. Irma is gespecialiseerd in het vrouwelijke lichamen, ze bestudeerd technieken die specifiek zijn voor vrouwelijke hormonen en traumas met betrekking tot aanraking of vrouw zijn. Zo geeft ze ook zwangerschapsmassages.

Behandelingen

Massage

Behandelingen

Massage

Behandelingen

Massage

Over

Het is niet alleen de hands-on behandeling die belangrijk is voor Weronika - ze wil er ook voor zorgen dat cliënten zich comfortabel en veilig voelen tijdens de behandeling. Ze streeft ernaar dat haar sessies helend zijn voor lichaam en geest, door een rustgevende omgeving te creëren die een pauze biedt van de dagelijkse sleur. In feite is dit wat Weronika het meest fascineert - het zien van de positieve impact die een fysieke massage kan hebben op het geestelijk welzijn van een cliënt - en wat haar werk zo plezierig maakt.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Weronika

Vriendelijk7
Deskundig6
Getalenteerd5

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
LGBTQIA+ vriendelijk
Airconditioning
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Biologische producten
Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Creditcard geaccepteerd

Over

YG Studios
Lijnbaan 31
Rotterdam

Discover our massage studio on Lijnbaan 31, a five-minute walk from Rotterdam Central Station. Enjoy the laid-back and personal environment and put yourself in the trusted hands of our massage therapists. As part of YG Studios, they have years of experience with yoga, exercise, meditation and bodywork. This makes your massage so much more than just a physical treatment. Our therapists take their time, listening to your wishes, tailoring their treatment to your needs. Book your Deep Tissue or Ultimate Relaxation massage.

Would you like dedicated attention to certain areas of your body? Choose our bespoke Neck, Shoulders, Back treatment, Thai Yoga Massage or our 60 minutes of Massage Therapy. For the best experience and care for your skin, we use the Songbird product range, with 100% natural ingredients and a specific product for each treatment, including a vegan massage wax.

Public transport:
Bus- and tramstop Weena.

MaMaandag
07:0021:30
DiDinsdag
07:0021:30
WoWoensdag
07:0021:30
DoDonderdag
07:0021:30
VrVrijdag
07:0021:30
ZaZaterdag
07:0021:30
ZoZondag
07:0021:30

Massagesalons in de buurt