Yin & Yang Balans

Gedempte Nieuwesloot 143, 1811KS Alkmaar
4,7
10 reviews
Gedempte Nieuwesloot 143, 1811KS Alkmaar

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Zeer goeie massage die zeker geholpen heeft mijn slijmbeursontsteking te verlichten. Jammer dat mevrouw niet veel nl spreekt, wel heel goed gevoel voor de aandachtspunten van het lichaam.
Miranda
één jaar geleden
Zeer fijne behandeling gehad
Anoniem
één jaar geleden
Diana
2 jaar geleden
Fantastisch! Wat heeft die mevrouw een kracht in haar handen zeg en ze wist precies de juiste punten te pakken! Zeker voor herhaling vatbaar.
Sonja
2 jaar geleden
Aardige masseuse, mijn reservering was voor fybromialgie massage en dat heb ik niet gekregen. De masseuse wist niet wat fybromialgie was, ze vroeg niet waar de klachten zaten en de massage was voor mij te hard. Ik heb twee keer gevraagd of het wat minder kon, omdat ik pijn kreeg. De masseuse gaf aan dat ze het niet zo hard deed. Ik heb nu op dit moment erg veel pijn.Jammer van het dure cadeau wat ik had gekregen.
Marty
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Yin & Yang Balans
Gedempte Nieuwesloot 143
1811KS Alkmaar

In Alkmaar kan je in balans komen bij Yin & Yang. De eigenaar is na zijn studie geneeskunde in Amsterdam acupunctuur in Nederland en China gaan studeren om zich nog verder te bekwamen. Daarnaast heeft hij kruidentherapie en Tuina massage gedaan. Wil je wat pondjes kwijt? Afvallen zonder dieet is een van de specialiteiten van Yin & Yang. Wil je verlichting of vermindering van lichamelijke klachten? Ook hiervoor ben je bij Yin & Yang aan het goede adres. Verder kan je hier terecht voor een anti-rimpel behandeling. Voor behandelingen die deze salon aanbiedt kan je mogelijk vergoeding krijgen van je zorgverzekering.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
12:0020:00
VrVrijdag
12:0020:00
ZaZaterdag
12:0020:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt