YinYangela

4,7
15 reviews
Kleine Tocht 6a, Zaandam, 1507CB
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,7
15 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Massage was heerlijk
Toon reactie salon...
Vandaag een holistic pulsing behandeling gehad van Angela. Het was een rustgevende behandeling die erg fijn was. Ze heeft lekkere warme handen en je voelt de energie door je lichaam stromen.
Toon reactie salon...
Angela helpt me met de zwangerschap en rugpijn, maar ze heeft veel soorten massages voor alle behoeften,Ik heb ze geprobeerd en ze zijn erg goed!
Toon reactie salon...
Ik had een volledige massage, afspraak was niet doorgekomen. Het was koud en geen fijne ontspannende omgeving.
Toon reactie salon...
Ik ben swanger week 30 maar Angela heeft een speciaal bed met ruimte voor de buik om de rugmassage te doen ook in zwangerschap: prachtig! eerste keer in 6 maanden dat mijn lichaam het gewicht van de buik niet voelt! Overgedaan worden!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Angela
4.8
12 reviews

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Over

YinYangela
Kleine Tocht 6a
1507CB Zaandam

Bij massagesalon YinYangela in Zaandam ben je aan het goede adres voor diverse massages zoals therapeutische massage, voetreflexologie, reiki en sport- en zwangerschapsmassages. Eigenaresse Angela heeft meer dan 13 jaar ervaring in het vak en werkt vanuit de oosterse en westerse technieken. Zij helpt jou om de balans in jouw lichaam en geest te herstellen. Er hangt een huiselijke sfeer in de salon waardoor je echt even tot rust komt. Respect en vakkundigheid staat bij Angela hoog in het vaandel en zij zorgt ervoor dat je altijd tevreden haar salon verlaat. Je kunt hier ook terecht voor een hand- en stoelmassage of voor een heerlijke ontspanningsmassage.

Goed om te weten: De salon is goed te bereiken met het openbaar vervoer en je kunt gratis voor de deur parkeren. De salon is gevestigd op de eerste verdieping. Er is geen lift aanwezig.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
10:0021:30
VrVrijdag
10:0021:30
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt