Croeselaan 209, Utrecht
Vandaag open: 09:00 - 21:30
Daluren en last-minute

Alle behandelingen

Reviews

4,9
67 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Very relaxing
Linde voelt aan waar de pijn en de spanning zit en helpt dit op te lossen en diepe spieren met gemak te treffen. Ook dagen erna nawerking merkbaar. Zeker een aanrader.
Very nice!
Toon reactie salon...
Naomi heeft me een hele fijne en rustgevende massage gegeven. Ze was heel erg vriendelijk en voelde goed aan wat ik nodig had. Wat ik heel attent vond was dat ze me vroeg of er lichaamsdelen waren waar ik liever niet aangeraakt wilde worden (ik heb vaker massages gehad en dit was de eerste keer dat me dat werd gevraagd!). Fijne behandelruimte en pluspunt: de massagetafel is verwarmd, heerlijk met dit koude weer. Na de massage kreeg ik een kopje thee en wat lekkers. Kortom: een fijne ervaring!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Shanon
4.9
18 reviews

Over

Shanon is erkend sportmasseur sinds 2006 en is zich sindsdien blijven ontwikkelen in een breed scala aan massagetechnieken. Ze geeft je een mix van wat ze op dit moment voor jou geschikt acht. Haar aanpak is zowel stevig als ontspannend. En: Shanon has been a licensed Sports Massage therapist since 2006 and since then continues to learn and grow in a wide range of massage approaches. She will give you a natural mix of techniques that feel right in the moment and that fits the person in front of her. Her approach is both firm and sweet.

Behandelingen

Massage
Naomi
5.0
11 reviews

Over

Naomi heeft een passie voor gezondheid en welzijn voor vele jaren en gelooft dat het voeden van ons lichaam, onze geest & spirit essentieel is voor een gelukkig, gezond leven. Ze heeft verschillende massage- en genezingsmodaliteiten bestudeerd in Engeland, India, Guatemala en Nederland waar zij In een sessie met Naomi kun je verwachten dat je je veilig voelt, gezien & goed verzorgd wordt. Naomi doet momenteel mee aan een Ayurveda Practitioner Training programma, bij Delight Academy die een authentiek en diep bachelorniveau biedt voor een opleiding in Ayurveda. EN: Naomi has studied various massage & healing modalities in England, India, Guatemala and The Netherlands which she blends into her sessions, creating an effective massage therapy...

Behandelingen

Massage
Simone
Reiki Master

Over

Simone Plukkel is een gecertificeerde Reiki Master. Ze werkt heel erg intuïtief met de chakra’s en energie op alle levels. Simone geeft diepe en ontspannende healing behandelingen. Ze gelooft dat het belangrijk is om je hoofd en lijf rust en ontspanning te geven, om zo nog meer van het leven te genieten. Ze werkt met Energy healing om het zelfhelende mechanisme van jouw lijf te herstellen. Haar behandelingen helpen jou om te ontspannen, uit je hoofd te komen, gegrond te voelen, energieën los te laten die jou niet dienen en om energetische blokkades op te heffen. In de behandeling werkt ze met jouw intenties en luistert ze naar haar intuïtie om jou de energie te geven die je nodig hebt. Ze werkt in de sessie met handoplegging. Aan het eind van de sessie zal ze met je delen wat ze bij je heeft gevoeld in de energie. Behandelingen bij Simone: Healing (Energy/Chakra) Massage Reiki healing treatment

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness
Linde

Behandelingen

Massage
Matilda
Massage Therapist

Over

Matilda ziet haar werk met mensen op emotioneel, fysiek, mentaal, energetisch, spiritueel en zelfs karmisch niveau. Haar massage begint bij je lichaam, maar ze houdt rekening met al deze andere aspecten van het leven. Ze maakte in 2016 kennis met Reiki, toen ze studeerde voor haar eerste graad en tweede graad als Reiki-beoefenaar. Ze vervolgde met cursussen in Energetische Massage, Oosterse Vijf Elementen, TCM en Basisvoeding, plus andere hulpmiddelen om cliënten door een holistisch perspectief te begeleiden. Tijdens een sessie met Matilda kun je ook op andere gebieden begeleiding krijgen. Na het behalen van haar Bachelor Social Work in 2006, verhuisde Matilda naar Australië om zich verder te ontwikkelen. Het werken met de aboriginals heeft veel indruk op haar gemaakt: hoe verbinding maken met de natuur kan zowel aardend, spiritueel als ongelooflijk rauw en puur zijn. Eenmaal terug in Nederland is Matilda gaan werken binnen de geestelijke gezondheidszorg, opdrachten verschillen van jeugdcentra, forensische ziekenhuizen, psychiatrische ziekenhuizen, ontwenningsklinieken etc. Door op deze verschillende afdelingen te werken heeft Matilda veel ervaring en kennis opgedaan over psychisch gedrag dat mensen kunnen ervaren in hun leven. Ze brengt haar empathie mee voor het moeilijkere dat het leven kan brengen in haar helende werk met mensen.

Behandelingen

Massage
Marie-Anne
5.0
5 reviews

Over

Marie-Anne werkt vanuit de holistische visie dat lichaam, geest en emotie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ze is een gediplomeerd Holos masseur en een Holos massagetherapeut in opleiding. Ze werkt met diverse lichaamsgerichte massage technieken (klassiek, energetisch, bindweefsel, chakra, etc.) en heeft een geweldig vermogen om verbinding te maken met de wijsheid van het lichaam. Een massage door Marie-Anne nodigt je uit tot loslaten en bewust worden. Ze is ook een ervaren yoga docent en coach. Marie-Anne works from a holistic perspective; believing that body, mind, and soul are inseparable...A massage with Marie-Anne will invite you to let go and become aware. She is also an experienced yoga teacher and a wise coach.

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
LGBTQIA+ vriendelijk
Product
Natuurlijke ingrediënten
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Pin geaccepteerd
Locatie
Metrostation dichtbij
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij

Over

Yoga Moves Fly
Croeselaan 209
Utrecht

Yoga Moves Fly in Utrecht richt zich al 20 jaar op het ontspannen en ontstressen van het lichaam. Met verschillende massages en massage therapieën wordt er gezorgd om weer bij jezelf te komen. Kom tot rust!

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer:
De salon is dichtbij bushalte van Zijstweg, Utrecht.

Het team:
Een gespecialiseerd team dat zich richt op het ontstressen via yoga, meditatie en mindfullness lessen en trainingen.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Een rustgevende en ontspannen sfeer.
  • Gespecialiseerd in: Massages en massage therapieën.
  • De extra’s: Enkel pin in de salon.
MaMaandag
09:0021:30
DiDinsdag
09:3021:30
WoWoensdag
09:3021:30
DoDonderdag
09:3021:30
VrVrijdag
09:3021:30
ZaZaterdag
10:0018:40
ZoZondag
10:0018:00

Massagesalons in de buurt