Zara's Kap- en Schoonheidssalon

Domselaerstraat 40, 1093MA Amsterdam
4,0
7 reviews
Domselaerstraat 40, 1093MA Amsterdam

Reviews

4,0
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Goed geholpen!
Sara Rabenberg
4 dagen geleden
Amateuristisch
Anoniem
6 dagen geleden
Onprofessionele harservaring. Geen begroeting bij binnenkomst. Mag plaatsnemen op smoezelige handdoeken met uizicht op een vuile vloer. De hars is te heet waardoor mijn huid nog steeds geïrriteerd is. Direct aangegeven en Zara wacht daarom steeds met het aanbrengen. Pas halverwege als de hars al een tijd uitstaat, is het verdraagzaam. Harsrestjes worden ruw met een warme natte handdoek verwijderd ipv met olie zoals gebruikelijk.
Anoniem
7 dagen geleden
Toon reactie salon...
Zara epileert en verft mijn wenkbrauwen naar volle tevredenheid. De salon is goed bereikbaar en Zara is zeer vakkundig, luisterd goed naar je wensen en is zeer vriendelijk.
Sabina
7 dagen geleden
Mevrouw komt al haar afspraken na, ruime openingstijden goed sfeer en altijd tot de puntjes verzorgd!!
MeneerHD
18 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Zara's Kap- en Schoonheidssalon
Domselaerstraat 40
1093MA Amsterdam

Vlakbij de gezellige Dappermarkt vind je de minstens zo gezellige Zara’s Kap- en Schoonheidssalon. Eigenaresse Zara heeft zich na haar kappersopleiding gestort op de wereld van de oosterse schoonheid. Zara is gespecialiseerd in permanente make-up en het epileren van je wenkbrauwen met draad. Met deze ontharingstechniek uit het Midden-Oosten creëert ze snel en heel precies ultranette wenkbrauwen waar geen pincet tegenop kan boksen. Epileren met draad, ofwel threading, is “een goed bewaard geheim”, maar tegelijkertijd misschien ook weer niet, want klanten van ver komen om hun wenkbrauwen speciaal door Zara te laten doen. Na een bezoek aan Zara’s Kap- en Schoonheidssalon snap je waarom. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom en er is parkeergelegenheid voor de deur.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3018:00
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3018:00
Vrijdag
09:3018:00
Zaterdag
09:3018:00
Zondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt