Zayn Skincare

4,9
153 reviews
Burgermeester van Slijpelaan 29, Rotterdam, 3077AC
Vandaag open: 09:00 - 23:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Ons werk

Reviews

4,9
153 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Nadia heeft niet alleen passie voor haar vak maar is ook erg begaan met haar klanten. Fijn persoonlijk contact, prettige behandelingen, goede uitleg, lekkere producten, ontspannen sfeer.... Kortom, een aanrader!
Erg fijne behandeling en Nadia is een hele vriendelijke vrouw die de tijd voor je neemt en alles aan je uitlegt tijdens de behandeling.
Toon reactie salon...
Ik heb een heerlijke hydrafacial gehad van Nadia. Echt het gevoel dat mijn huid goed gereinigd was. Mijn huid gaf een mooie glow een paar uurtjes na de behandeling. Heerlijk! Nadia is zeer deskundig en gaf veel tips en tricks voor huidverzorging. Dank je Nadia!
Toon reactie salon...
Nadia is a true professional. I have done many lymphatic messages and this one was by far the best one and most effective one. I immediately noticed a difference. The salon itself is very cozy, extremely clean and Nadia explains thoroughly the techniques she applies during the massage. I will definitely be coming back, cannot recommend this enough!
Toon reactie salon...
Het is echt elke keer dat ik langs ga een zen moment. Nadia legt altijd eerst uit wat ze gaat doen voor de behandeling, ook tijdens het behandelen legt ze altijd uit wat de producten doen met je huid en de werking daarvan. We werken samen naar een doel, ze luistert goed na wat je wil en werkt heel zorgvuldig! Een top schoonheidsspecialist die je de aandacht geeft en het ook altijd een gezellig uurtje is! Ik zou haar aan iedereen aanraden! Een topper! Mijn huid heeft nooit zo een glow gehad!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Nadia
Schoonheidsspecialiste & eigenaresse Zayn Skincare
4.9
117 reviews

Over

Zaynskincare wilt dat je als klant blij en tevreden naar huis gaat. Dit doen we door samen naar je huid te kijken en een plan op te stellen voor huidverbetering. Kwaliteit staat voorop bij Zaynskincare. Dit doen we met behulp van de topproducten van Medik8, die goed werken bij huidveroudering, acné, pigmentatie, rosacea en couperose. Ook voor een heerlijke massages voor ontspanning en harsen kan men bij Zaynskincare terecht.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Nadia

Deskundig8
Vakkundig7
Professioneel6
Zorgzaam6

Over

Zayn Skincare
Burgermeester van Slijpelaan 29
3077AC Rotterdam

In Zomerland, Rotterdam zit je bij Zayn Skincare helemaal goed als je wilt ontspannen en genieten van een gezichtsbehandeling of peeling. Je kunt bij deze salon ook terecht voor massages en harsbehandelingen. Huidverbetering staat centraal tijdens de gezichtsbehandelingen.

Eigenaresse Nadia vindt het belangrijk dat jij geniet van de behandelingen, maar ook dat je huid verbetert. Kwaliteit en professionaliteit zijn belangrijk voor Nadia en ze luistert dan ook echt naar jouw wensen. Tijdens het inwerken van het masker krijg je een hand- of voetmassage, zodat je echt optimaal kunt ontspannen!

Let op: deze salon behandelt alleen dames

Handig om te weten: je kunt gratis parkeren voor de deur.

MaMaandag
09:0023:00
DiDinsdag
09:0023:00
WoWoensdag
09:0023:00
DoDonderdag
09:0023:00
VrVrijdag
09:0023:00
ZaZaterdag
09:0023:00
ZoZondag
09:0023:00
Producten gebruikt in deze salon
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt