Zence

Bergstraat 6, 3811NK Amersfoort
4,9
10 reviews
Bergstraat 6, 3811NK Amersfoort
Dalurenkorting

Reviews

4,9
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heerlijke massage gehad. Niet alleen ontspanning maar ook nieuwe inzichten gekregen. Bijzonder om te ervaren dat je lichaam eigenlijk alles verteld over hoe je je voelt en waar je bent met jezelf. Ze voelde me goed aan. ik kom graag nog een keer terug.
Channa
21 dagen geleden
Vivianne
21 dagen geleden
Leila
één maand geleden
Denise heeft mij een hele fijne en ontspannen massage gegeven. Er was veel ruimte om aan te geven wat ik graag wilde en prettig vond. Heerlijk ontspannen, even lekker de tijd voor jezelf. Een absolute aanrader!
Eva Naaijkens
één maand geleden
Toon reactie van salons...
Denise gaf mij een heerlijke ontspanningsmassage. Ze gaf mij een vertrouwd gevoel waardoor het erg makkelijk was om me helemaal aan haar handen over te geven. Ze is toegankelijk en positief en kijkt goed naar ieders eigen energie en behoefte. Dankjewel het was erg fijn!
Marthe
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Zence
Bergstraat 6
3811NK Amersfoort

In het centrum van Amersfoort in de Bindi zit Zence. Eigenaresse Denise heeft jarenlange ervaring en geeft massages en yogales vanuit haar hart. Je kunt bij haar terecht voor bijvoorbeeld ontspannings-, zwangerschaps- of stoelmassages maar ook voor haar specialisaties in holistische of Thaise yogamassages. Naast het krijgen van massages kun je bij Denise ook leren hoe je aandachtig om kan gaan met je ademhaling en wat dat voor je lichaam en geest kan betekenen in een ademcoaching. Je kunt ook kiezen voor een privé-yogales om hier te leren hoe je je houding, ademhaling en meditatie kunt verbeteren. Handig om te weten: je kunt niet pinnen in de salon.

Maandag
09:0021:30
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
12:0021:30
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
12:3021:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt