Zence

Bergstraat 6, 3811NK Amersfoort
4,8
16 reviews
Bergstraat 6, 3811NK Amersfoort

Reviews

4,8
16 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
ella
2 maanden geleden
Susan
3 maanden geleden
Heerlijke massage bij Denise genoten: aanrader! De plek bij Bindi is heerlijk, met een gezellig winkeltje, theehoekje & restaurant. En Denise is een heel fijn & warme vrouw, die heerlijke ontspannende massages geeft.
Carolien
3 maanden geleden
Bij binnenkomst stond iemand me op te wachten en dat bleek meteen 'mijn' masseuse te zijn. Prettig. Ze liet me even bijkomen van de reis ernaartoe en was zelf heel rustig. Na een kort gesprek waarin ik kon aangeven wat ik wel en niet wilde, ging ze aan de slag. Wat fijn was is dat Denise had aangegeven dat ik ten alle tijden kon zeggen of iets wel of niet prettig was, bijvoorbeeld qua hoeveelheid druk of de plaatsen waar ze ging masseren. Dat zorgde voor een bepaalde veiligheid. De massage was precies wat ik nodig had en al een jaar naar op zoek was. Vol aandacht, lekker, relaxt. Het is altijd persoonlijk natuurlijk en voor mij was dit wat ik wilde.
Lisa
3 maanden geleden
Hanneke
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Zence
Bergstraat 6
3811NK Amersfoort

In het centrum van Amersfoort in de Bindi zit Zence. Eigenaresse Denise heeft jarenlange ervaring en geeft massages en yogales vanuit haar hart. Je kunt bij haar terecht voor bijvoorbeeld ontspannings-, zwangerschaps- of stoelmassages maar ook voor haar specialisaties in holistische of Thaise yogamassages. Naast het krijgen van massages kun je bij Denise ook leren hoe je aandachtig om kan gaan met je ademhaling en wat dat voor je lichaam en geest kan betekenen in een ademcoaching. Je kunt ook kiezen voor een privé-yogales om hier te leren hoe je je houding, ademhaling en meditatie kunt verbeteren. Handig om te weten: je kunt niet pinnen in de salon.

Maandag
09:0021:30
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
12:0021:30
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
12:3021:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt