Zenzu

Willem Dreeslaan 176, Zoetermeer

Sorry, Zenzu is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Toe Thaise Massage

500 reviews
Amsterdamstraat 3, 2711GX Zoetermeer

Phufa Thai Massage en Wellness

301 reviews
Dorpsstraat 190 D, Zoetermeer

Massage City Points Zoetermeer

134 reviews
Dorpsstraat 171, Zoetermeer

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage
Lichaam

Reviews

3,7
29 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ontvangst was netjes, door de balie medewerkster. massage was op professioneel niveau. Handen waren wel iets ruw. stukje voet reflexie was heerlijk. ik had wel het idee dat de masseur rookt en als Je dat zelf niet doet dan ruikt dat niet lekker. helaas 20 euro teveel betaald omdat dit via treatwell ging. Zenzu kon mij dit geld niet retouren ivm commissie.
Ik had in de ochtend de reservering veplaatst voor 13 uur die middag. Toen ik er aankwam rond 12.40uur was mijn reservering via hier nog niet binnen gekomen. Gelukkig had ze nog wel plek en niet veel later werd ik al geholpen. De receptioniste sprak wel Nederlands maar was niet haar moedertaal. De masseuse sprak geen Nederlands maar Engels. Gelukkig voor mij en haar kan ik me goed verstaanbaar maken in het engels. De massage was heerlijk ontspannend. Omdat er veel spieren erg vast zaten heeft ze ook de hot stones gebruikt en heb ik een been en arm/hand massage gekregen. Voor de behandelingen moet men wel een trap op. De sfeer is rustig geen drukke attributen ofzo. Alleen de muziek vond ik iets te hard staan en vond de muziek niet rustgevend. Maar dit is per persoon natuurlijk verschillend. Als ik nog een keer weer terug zal gaan zal ik niet via threatwell reserveren want dat kost je 15€ meer als dat je via de site van hun zelf reserveerd.
Lekkere massage
Mooie salon, prima massage. Niet echt een 'spa-ervaring' maar meer wat praktische aankleding.
Helaas geen hotstone massage meer, maar de masseusse heeft het prima anders aangepakt! Door krampen heb ik flinke spierpijn gehad en ze heeft deze punten goed los gemasseerd en extra aandacht aan besteed. Ik was er in ieder geval erg blij mee!
Toon meer reviews...

Over

Zenzu
Willem Dreeslaan 176
Zoetermeer

Maak kennis met de Chinese Massagesalon Zenzu in Zoetermeer (Oosterheem). Deze nieuwe salon biedt ontspannende, traditionele en professionele Chinese massages van hoge kwaliteit in een zeer nette en hygiënische inrichting. De massages geven zowel fysiek als mentaal rust in lijf en hoofd, waardoor je vanzelf een verantwoordelijkheid ontwikkelt voor je eigen geluk en je eigen lichaam. Mocht je na een massage willen douchen, dan kan dat in de salon. Het gratis parkeren geeft nog wat extra rust; er is een ruime parkeergelegenheid voor de deur van de salon.

MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0022:00
ZoZondag
12:0022:00