Zieba Hair Studio

Esdoornplantsoen 34, 1326BX Almere
4,3
9 reviews
Esdoornplantsoen 34, 1326BX Almere

Reviews

4,3
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
leuke knusse salon waar klant op 1 staat!
Rik
6 dagen geleden
Ideaal bij ons om de hoek en mijn zoon is groot fan! Zieba knipt netjes en precies zoals hij wil! Daarnaast vindt hij het fijn dat het geen uren duurt en hij zo weer met een stoer kapsel buiten staat!
Loes Ahles
één maand geleden
Superfijne kapster, ik loop altijd blij de deur uit.
Sharon
één maand geleden
Bed stond in de badkamer bij een raam. Deur stond open terwijl er nog iemand in het huis was, dat kon ik horen. Hele ongemakkelijke sfeer. De lapjes scheurden en bleven plakken aan de hars waardoor ze het los moest peuteren, dit deed pijn. Ze zei er niks over en ging er gewoon aan peuteren. Ze ging voor mijn gevoel niet systematisch te werk en ze kon niet om het bed heen lopen dus toen ik thuis kwam zag ik dat hele delen niet onthaard waren, stukken zijn vergeten en ik had blauwe plekken van het trekken aan de huid.
Anoniem
3 maanden geleden
Prettig contact en ze heeft een hopeloze uitschieter thuis met de tondeuse met een mooie coupe gecorrigeerd. Dank en ik kom zeker terug!
Menno
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Zieba Hair Studio
Esdoornplantsoen 34
1326BX Almere

Zieba betekent ‘schoonheid’ in het Perzisch. Bij Zieba Hair Studio kun je dan ook terecht voor knip- en visagiebehandelingen die jouw schoonheid versterken. De eigenaresse heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het vak en in de loop der jaren diverse salons in binnen- en buitenland geopend. Het team is kundig met allerlei soorten haartypes en modellen. Je kunt tijdens de behandeling deskundigheid van het team verwachten die zal leiden tot een geweldig eindresultaat.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt