Reviews

5,0
12 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik wens Nederland meer mannen waar je terecht kunt, zoals bij Guido, voor een gezichtsbehandeling. Al jaren vaste klant. En wil in Amsterdam eo geen ander. Uiterst professioneel. Met een kritische blik. Charmant. Heeft met zijn adviezen en behandeling mijn huid zichtbaar verbeterd. Door verhuizing naar een ander deel van het land zullen we elkaar helaas minder treffen. Maar als je een expert op het gebied van huidverzorging zoekt, ga naar Zin by Guido.
Ronald Vos
3 uur geleden
Niets dan superlatieven voor Zin. Prachtige salon, je ligt heerlijk rustig ondanks dat je midden in de stad bent. Eerst een degelijke huidanalyse waarbij Guido altijd de spijker op zijn kop slaat. Daarna een gezichtsbehandeling afgepast op wat jouw huid nodig heeft. De volle tijd wordt benut door Guido. Wanneer er een masker intrekt krijg je een massage of worden je wimpers geverfd. Je betaalt per tijdseenheid, daarin loopt hij nooit bij je weg en zijn de producten perfect op jouw huidtype aangepast. Sinds ik naar Guido ga krijg ik veel complimenten over mijn huid. Hij is zuiver en stevig. Op mijn 41ste heb ik amper rimpeld. Daarvoor laat ik mijn gezicht ook 1 keer per jaar 'strijken' bij hem. Geen naalden, geen filler, geen botox, laat je informeren. Het werkt! Ik verwijs mijn collega's ook naar hem en iedereen is enthousiast. De producten van Dermalogica zijn geweldig. Voor iedere huid een lijn producten. Guido informeert je maar dringt niets op. Laat je behandelen door Guido, je huid zal je dankbaar zijn. Beloofd.
Laila
7 uur geleden
Guido is heel kundig in zijn vak. Hij past zijn behandelingen aan, afhankelijk van wat hij tegenkomt: als hij ergens spanning ervaart, dan besteedt hij tijdens massage meer aandacht aan die spiergroep. Hij past ook de gezichtsbehandelingen aan, afhankelijk van het seizoen of hoe de huid op dat moment is. In de loop van de tijd invoert hij en past hij nieuwe behandelingen toe. Het is duidelijk dat hij de ontwikkelingen in zijn vak volgt en toepast. Hij is vriendelijk, behulpzaam en zijn adviezen zijn helder en goed onderbouwd. De sfeer tijdens behandelingen is heel fijn.
Igor
7 uur geleden
Inmiddels bezoek ik de salon Zin by Guido al meer dan 10 jaar. Er is maar 1 persoon die ik vertrouw op skin care gebied en dat is Guido. De zorgvuldigheid, passie en perfectionisme die Guido bezit, is vanaf het moment dat je de salon betreedt zichtbaar. Een behandeling bij de salon geeft mij een gevoel van pure luxe.
Erica Elkerbout
8 uur geleden
Ik bezoek Guido al jaren. Hij is kundig en professioneel en besteedt veel aandacht aan mijn huid en levert altijd boven verwachting. Bovendien weet heel veel van alle werkzame bestanddelen en geeft goed advies. Mijn huid ziet er nu goed uit. En het is gezellig, ook belangrijk!
Silla
9 uur geleden
Toon meer reviews...

Over

Zin by Guido
Spuistraat 89
1012ST Amsterdam

Klaar voor een totaal nieuwe wellnesservaring? Neem dan eens een kijkje bij concept space Zin by Guido. In het monumentale pand in hartje Amsterdam kun je terecht voor huidadvies, huidtherapie, ontstressen en nog veel meer. Eigenaar Guido was één van de eerste Dermalogica Experts en runt zijn salon in zijn eentje. Hierdoor krijgt iedere klant zijn volledige aandacht en tijd. Guido werkt in zijn salon uiteraard met de fijne producten van Dermalogica.

Maandag
11:3022:00
Dinsdag
11:3022:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
11:0018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt