Kies uit 9 salons met acnébehandeling in de buurt van Van Lennepbuurt, Amsterdam

NovaOase

4,8
968 reviews
Helmersbuurt, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Acne Light-Blue lichttherapie 20 min 20 min
€30
Acne Light-Blue lichttherapie 30 min 30 min
€40
Medische acne gelaatsbehandeling (8905) 45 min 45 min
€55
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0023:00
DiDinsdag
09:0023:00
WoWoensdag
09:0023:00
DoDonderdag
09:0023:00
VrVrijdag
09:0023:00
ZaZaterdag
09:0023:00
ZoZondag
09:0023:00

NovaOase is een professionele schoonheidssalon met zeer ruime ervaringen op het gebied van huidverbetering. Wij stemmen de behandeling altijd af op uw persoonlijke wensen en doen er alles aan om uw op eerlijke wijze een comfortabel en ontspannen gevoel te geven en samen met u tot een optimale huidverbetering te komen. Wij ontmoeten u heel graag in onze salon voor een fijne behandeling met een schitterend resultaat!

Het team: NovaOase is een salon met vier enthousiaste, gediplomeerde (medisch) schoonheidsspecialistes in hartje Amsterdam. Wij werken volgens de laatste richtlijnen en zijn aangesloten bij de Huidprofessional, Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® en zijn opgenomen in het SKIN register.

Judith, eigenaresse, Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® Chaimaa, gediplomeerd schoonheidsspecialist (in opleiding tot medisch schoonheidsspecialist) Eva, gediplomeerd schoonheidsspecialist (in opleiding tot huidtherapeut) Madhia, gediplomeerd schoonheidsspecialist Gespecialiseerd in: huidoneffenheden verwijderen, ontharen, huidkankerpreventie, fruitzuurbehandelingen, medische acne, en camouflage (hiervoor hebben wij de benodigde AGB-codes voor evt. vergoeding als u daarvoor verzekerd bent).

Merken en producten: Wij werken o.a. met een KTP-laser, Ellipse IPL, Toskani microneedlingpen, Ultrasound, Apilus senior (elektrisch ontharen en coagulatie), Collageen Booster en microdermabrasie-apparaten. Medex Bio Science Cosmetics, Charlotte Sophie Haute Culture Cosmetics, Chi Essential Cosmetics (100% biologische producten). Natuurlijke ingrediënten, proefdier vrije producten, biologische producten.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: bushalte dichtbij, betaald parkeermogelijkheid.

Extra's: desinfecterende handgel beschikbaar in salonbehanderuimte wordt gedesinfecteerd tussen afsprakenbehandelmatriaal gedesinfecteerd tussen afspraken doorluchtfilter in gebruik.

Vrouwen en mannen behandelingen LGBTQIA+ vriendelijk Huisdieren zijn niet toegestaan Gratis internet. Talen: Nederlands Engels Betalingsmogelijkheden: contant, pin, contactloos. Gratis drankje

Vitalderma

5,0
155 reviews
Van Lennepbuurt, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Acne Treatment 1 u
€70
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
12:0019:00
DiDinsdag
10:3020:00
WoWoensdag
10:3020:00
DoDonderdag
10:3020:00
VrVrijdag
10:3016:00
ZaZaterdag
11:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Vitalderma is een prachtige schoonheidssalon gelegen in de charmante stad Amsterdam. Deze salon biedt een breed scala aan schoonheidsbehandelingen en staat bekend om haar uitstekende service en vakkundigheid.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op slechts 100 meter afstand bevindt zich de Elandsgracht tramhalte en op 200 meter afstand ligt het Busstation Elandsgracht. Hierdoor is Vitalderma gemakkelijk te bereiken voor zowel lokale bezoekers als toeristen.

Het team: Het professionele team van Vitalderma bestaat uit ervaren en gepassioneerde schoonheidsspecialisten. Zij zijn voortdurend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de schoonheidsbranche, zodat zij de klanten de beste behandelingen en adviezen kunnen bieden. Het team streeft ernaar om elke klant met een tevreden gevoel de salon te laten verlaten.

Wat we leuk vinden aan de salon: Vitalderma onderscheidt zich door haar uitstekende service, vakkundigheid en breed scala aan schoonheidsbehandelingen. De salon biedt een ontspannen en comfortabele omgeving, waardoor klanten zich direct op hun gemak voelen. De centrale ligging in Amsterdam en de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer maken Vitalderma tot een ideale schoonheidssalon voor zowel lokale bezoekers als toeristen.