Kies uit 3 salons met niet-chirurgische facelifts in de buurt van Flevoland

Sparkle 4 All

5,0
41 reviews
Noord-Holland
Laat zien op de kaart
D.A.S. Plasma Vrijblijvend Adviesgesprek (Gratis) 15 min
€0
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0012:30
DiDinsdag
19:0021:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0019:20
ZaZaterdag
10:0012:00
ZoZondag
Gesloten

Deze salon bevindt zich in het pittoreske historische binnenstandje van Enkhuizen. De geborgen, warme en authentieke sfeer geven je direct het vertrouwen en de ontspanning die je nodig hebt.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Treinstation Enkhuizen op 8 minuten loopafstand langs het toeristische binnenhaventje.

30 jaar geleden startte Wanda Zijlstra als schoonheidsspecialist bij Ariane Inden. Daarop volgde het lesgeven in schoonheidsverzorging en visagie aan de gerenommeerde opleidingen en haar bureau Sparkle 4 All waarmee ze als Fair Fashion Stylist & Visagist ecologische mode promootte in de media. Uiteindelijk vond zij haar heil terug in huidverzorging en startte haar salon in 2012. Met behulp van metingen en het volgen van wetenschappelijke studies bleek de beschikbare cosmetica gebaseerd te zijn op verdienmodellen, ten koste van de huid én het milieu. Hiertoe werd besloten het eigen huismerk Sparkle Pure te ontwikkelen.

Gespecialiseerd in biologische, effectieve en duurzame schoonheidsbehandelingen en make-up: Op basis van wetenschap en meetbare resultaten worden de dure en ongezonde beauty mythes, waar wij mee zijn vergroeid, in begrijpelijke taal ontkracht. Resultaatgerichte behandelingen zoals microdermabrasie en plasma pen behandelingen gebruiken het herstelmechanisme van de eigen huid. Daarbij wordt er gelet op voeding en een zinvolle, maar minimalistische huidverzorging voor thuis.

Merken en producten: Sparkle Pure®: Geen water, dus geen conservering en 100% voeding en bescherming in plaats van de gebruikelijke 20%; ZAO Make-Up: Biologische make-up in bamboe refill verpakkingen; Green People: Biologische zonnebescherming; Baldini: Puur rozenwater zonder conservering; Loveli: Effectieve, troepvrije deodorant; Bamboe accessoires zoals, wattenschijfjes, diffusers, borstels en kwasten.

Extra’s: Kosteloze huidanalyses of vrijblijvende productadviezen zijn altijd mogelijk, ook tussendoor. In onze webshop is alles tevens verkrijgbaar.